Hat év börtönt kockáztatok azért, mert megvédtem a határokat – Matteo Salvini a Mandinernek

2024. október 02. 23:07

Remélem, az Európai Parlament jobbközép pártjai egyesíteni tudják erőiket, hogy megállítsák az ökofanatikusok és a balosok elképzeléseit – mondja Matteo Salvini. Olaszország miniszterelnök-helyettesét a migrációellenes küzdelemről, a Patrióták Európáért frakcióról és hazánk békemissziójáról is kérdeztük exkluzív interjúnkban.

2024. október 02. 23:07
Italian Parliament Vote Of Confidence For New Government Led By Giorgia Meloni
Kohán Mátyás

Nyitókép: Alessandra Benedetti – Corbis/Corbis via Getty Images

A palermói ügyészség hat év börtönt kért önre emberkereskedelem és hivatali cselekmény megtagadása miatt, az Európai Unió Bírósága pedig kemény bírságot szabott ki Magyarországra migrációellenes politikája miatt. Hogy lehet megvédeni Európát az illegális bevándorlástól, ha illegalizálják a határvédelmet?
Ez a kérdés bennem is felmerül. Hat év börtön fenyeget azért, mert megvédtem az olasz határokat, tulajdonképpen egész Európa határait, Ilaria Salis előtt pedig öt év EP-képviselőség áll. Szeretném világossá tenni, hogy 

sosem adom fel. Patrióta barátainkkal együtt elkötelezett vagyok amellett, hogy megváltoztassuk Európát.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000102
2024. október 02. 23:10
🍓 ️ ­É­r­t­­­é­­­k­­e­­l­­­d­­­ ­­­a­­ ­­s­­z­­­e­x­­­i­ ­p­u­n­­­c­i­­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!