Rendkívüli!

Magyar Péter vezérigazgatóként tízmilliós megbízásokat adott a cégnek, amelyik az öccsét fizette

Migránsokat telepíthetnek Ukrajnába a háború után

2024. október 08. 10:35

Fennáll a veszélye annak, hogy a háború után Ukrajnába elkezdik betelepíteni az afrikai és afgán menekülteket – hívta fel a figyelmet egy ismert ukrán szociológus.

2024. október 08. 10:35
null

Nyitókép: Drew ANGERER / AFP

Volodimir Paniotto szociológus a Fókusz című magazinnak beszélt arról, hogy az ukrajnai háború után migránsokat telepíthetnek be Ukrajna területére – számol be Kárpáti Igaz Szó.

Ezt is ajánljuk a témában

Paniotto úgy véli, hogy az idegen kulturális és társadalmi közegből érkező migránsok ukrajnai adaptációja sokba kerülne és sok időbe telne is, miközben semmi garancia nincs arra, hogy idővel „jó ukránokká” válnának.

A szociológus kifejtette, hogy az országban rossz a megítélése a migránsoknak, sokan előítéletekkel rendelkeznek az idegenekkel szemben.

Szerinte Ukrajna számára sokkal előnyösebb lenne, ha a háború miatt külföldre menekült ukránokat próbálnák meg valahogyan hazahívni.

 

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robert69
2024. október 08. 14:22
Éljen az első Iszlám Ukrán Köztársaság! Ezért érdemes volt az őslakosságot kiírtani. Ukránok ébresztő amiért harcoltok az sosem lesz a tiétek. Még ha nyertek sem. Nem lesztek sem önállóak, sem nemzet. Ez van elkurtátok, nem kicsit, nagyon. Idézve egy klasszikust.
templar62
2024. október 08. 14:02
A " ROSSZ " fokozódása : ROSSZ OROSZ POROSZ SOROS
templar62
2024. október 08. 13:59
A karibi kalózok / mercenary horda kavarja a szart .
templar62
2024. október 08. 13:58
NEM NEM SOHA
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!