Még egy kis pánik: izzadva jelentkezett be a Hezbollah új vezetője (VIDEÓ)

2024. október 02. 17:14

Bejelentette, hogy a Hezbollah a lehető leghamarabb új főtitkárt fog választani, és kiemelte, hogy minden parancsnok és minden tisztviselő számára van kijelölve utód.

2024. október 02. 17:14

Nyitókép: képernyőfelvétel

 

A Hezbollah helyettes vezetője, Naim Kaszem sejk hétfőn kijelentette, hogy szervezete készen áll az izraeli csapatok esetleges szárazföldi hadműveletére, a militánscsoport vezetőjének meggyilkolása óta először szólalt fel a terrorcsoport egyik tisztségviselője – számolt be róla The Times of Israel.

Minden lehetőséggel szembenézünk, és készen állunk, ha az izraeliek úgy döntenek, hogy szárazföldi úton lépnek be, és az erőink készen állnak a szárazföldi harcra”

– mondta Kaszem előre rögzített beszédében. 

Ezt is ajánljuk a témában

Kaszem kijelentette, hogy a vezetőinek az elvesztése és a libanoni civilek elleni támadások sem fogják megakadályozni a szervezetet abban, hogy továbbra is támogassák Gázát és megvédjék Libanont. A vezető, aki beszédében láthatóan erősen izzadt, kijelentette, hogy a Hezbollah a szervezetet 1992 óta vezető Naszrallah nyomdokain fog haladni.

Elmondta, hogy a militánscsoport folytatja műveleteit, a már lefektetett tervek szerint, és az Izrael elleni eddigi támadásait az eddig „minimumnak” nevezte. Arra is figyelmeztetett, hogy felkészültek a hosszú harcokra. 

Bejelentette azt is, hogy a Hezbollah a lehető leghamarabb új főtitkárt fog választani, és kiemelte, hogy minden parancsnok és minden tisztviselő számára van kijelölve utód.

Amióta Izrael hétfőn fokozta a Hezbollah elleni légicsapásait, az ország egészségügyi minisztériuma szerint több mint 630 ember halt meg Libanonban. A libanoni egészségügyi tisztviselők szerint, az áldozatok negyede nő és gyermek volt. Izrael szerint a halottak között sok Hezbollah-harcos is van. A múlt héten több ezer csipogó robbant fel a Hezbollah tagjainál, és ezzel a terrorcsoport állítólag 1500 harcosa vált harcképtelenné a támadásban, amely mögött Izrael állt.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orion8
2024. október 02. 20:14
Bammeg, a zsidók még gázát sem tudták legyőzni, pedig 4 hirosimai atombombának megfelelő robbanóanyagot durrantottak el. Akkor a jóval erősebb Hezbollah mit fog velük tenni?
sexykitty-5000102
2024. október 02. 20:01
🍓 ️ ­É­­­r­­t­­­é­­­k­­­e­l­d­ ­­a­­­ ­­­s­­­z­e­­­x­i­ ­­­p­­­u­n­­c­­i­­­m­­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
MaBaker
2024. október 02. 19:57
Meghalt tegnap 4 zsidó, a mandi külön cikkben hozta le. Meghalt 630 libanoni, köztük legalább 150 gyerek és nő, erre a mandi egy hezbollahos cikk lábjegyzeteként hozza le. Finoman szólva nem egyenlő értékű az emberek élete errefelé.
julius68-2
2024. október 02. 19:54 Szerkesztve
Berlinben nagy tömeg ünnepelte, Izrael, Irán általi megtámadását. Merkel muttinak nyilván nem őszinte a mosolya.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!