Kihúzta a gyufát Taylor Swift, egy férfi kalapáccsal verte szét a popikon gitárját (VIDEÓ)

2024. október 01. 06:59

A „rajongó” 4000 dollárjába került az akció.

2024. október 01. 06:59
null

Nyitókép: a Newsweek X-oldala

Az amerikai énekesnő, Taylor Swift eddig sem rejtette véka alá, hogy inkább a balliberális politikai kurzus felé húz, azonban amióta teljes mellszélességgel beállt a demokrata elnökjelölt, Kamala Harris mögé, nem csak popénekesként, hanem egyfajta politikai termékként is kezelik őt, ami nem mindenkinek nyerte el a tetszését a tengerentúlon.

Ezen nem tetszésének sajátos módon adott hangot egy amerikai férfi is, aki egy aukción 4000 dollárt (hozzávetőlegesen 1,4 millió forint) fizetett azért, hogy megszerezhesse Taylor Swift egykori gitárját. Azonban ahelyett, hogy elégedetten hazavitte volna, egy kalapáccsal nekiesett és a kamerák előtt szétverte a hangszert. A közönség jól hallhatóan ovációban tört ki a performansz láttán – írta meg a Newsweek.

A jelenetről készült videót itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2024. október 01. 09:58 Szerkesztve
"verkez 2024. október 01. 09:03 Hülyeség ellen még egyik oldalon sincs orvosság. Miről tehet szerencsétlen gitár?" Lehet hogy Adolf Hitler játszott rajta azért verte. Gréczi Zsolti bácsi is azért verte. Szomszédasszony mesélt egy jó viccet Grécziről. Gréczi játszik a fütyijével és közbe mondogatja Klára nagyon szép vagy, nagyon jó segged van Klára nagyon nagyon szép vagy! Le spricceli a kezét, ránéz a kezére, oldalra lerázza, miközben azt mondja: Klára a kurva anyádat! Nem is vagy olyan szép és kibaszott nagy valagad van!
Krupp Skya
2024. október 01. 09:40
Amerikai Koncz Zsuzsa átállt az amerikai ÁVH-hoz.
Krupp Skya
2024. október 01. 09:34 Szerkesztve
Női popikon, valamikor én is szerettem volna női popikon lenni. Egyes számban popin, az sem rossz , de a többes számban popikon az az igazi.
nemugatolmerkapol
2024. október 01. 09:04
Taylor Swift ezeket az embereket elárulta. Nashville-ből indult a karrierje, country énekesnőként, mondhatni egy szál gitárral. Aki most átállt az ellenséghez. Joan Baez példája hasonló, csak ő liberális nihilista hippiből lett patrióta. El lehet képzelni, a liberálisok hogyan rántották le utána a sárba. George Thomas tábornok virginiai létére a polgárháborúban a jenkik oldalára állt. A háború után a nővérei nyomorogtak, erre Thomas pénzt küldött nekik. A nővérei visszaküldték a pénzt, mondván, nekik nincs bátyjuk. Ezt a becsületes, patrióta, önfeláldozó igazi amerikai, déli felfogást árulta el a szuperszexi Taylor Swift. Kinek kell Jezabel gyöngysora?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!