Tűzre dobta Taylor Swift lemezét a rajongója, mert Kamala Harrist támogatja (VIDEÓ)

2024. szeptember 17. 12:33

Még egy Make America Great Again sapkát is felvett.

2024. szeptember 17. 12:33
null

Nyitókép: AFP

Ahogy korábban a Mandiner is megírta, az amerikai énekesnő macskájával az oldalán jelentette be egy posztban, hogy Kamala Harrist támogatja. „Kamala Harrisre és Tim Walzra fogom leadni a szavazatomat a 2024-es elnökválasztáson” – írta Instagram-oldalán Swift. Az énekesnő bejelentésére többen reagáltak, köztük maga Donald Trump is. 

Ezt is ajánljuk a témában

A volt elnök a saját tulajdonában lévő Truth Social platformon fejezte ki nemtetszését a popsztárral kapcsolatban. 

UTÁLLAK, TAYLOR SWIFT!”

– írta Donald Trump. 

@dailymail A Taylor Swift fan has slammed the singer's endorsement of Kamala Harris on TikTok and said she refused to be a 'childless cat lady like her!' The video, posted by Joey Salads, showed an ex-Swift fan burning her Swift merch as she announced: 'Taylor Swift just endorsed Kamala Harris and I'm done.' Swift, had decided not to endorse a candidate up until this point in the election but was 'pushed' to speak out. 🎥TT/JoeySalads #taylorswift #swift #swifttok #harris #kamala #democrats #democrat #usa #election #reaction ♬ original sound - Daily Mail

Az énekesnő bejelentése a rajongói körében sem aratott osztatlan sikert. Egyik rajongója most TikTokra töltött fel egy videót, amelyben Taylor Swift összes promóciós termékét leveszi magáról, majd a tűzre dobja, miközben elmondja azt is, hogy hiába rajongója az énekesnőnek, ha Swift Harrist támogatja, az neki már sok. Az énekesnő arcképével ellátott pólóját egy Donald Trump „Can't be killed” (Megölhetetlen) feliratú pólóra cseréli, majd végül felvesz egy „Make America Great Again” feliratú sapkát is.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. szeptember 18. 15:51
Volt egy ilyen rajongó...nahát... 😂😂😂😂😂
BBrutus
2024. szeptember 17. 21:11
Azokat a nőket semmibe nem nézem, akik bár alkalmasak lennének gyerekvállalásra, de mégis valamilyen állatot választanak. Nekem is van egy macskás kolléganőm, de egy hányinger a viselkedése alapján. Ez a spiné is ugyan az.
hátakkor
2024. szeptember 17. 19:05
Nincs lemeze nekem, lehet sosw hallottam.
angeleye
2024. szeptember 17. 18:23
Enchanté, mademoiselle.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!