Donald Trump: Utálom Taylor Swiftet!

2024. szeptember 15. 20:50

Trump a saját tulajdonában lévő Truth Social platformon fejezte ki nemtetszését a popsztárral kapcsolatban.

2024. szeptember 15. 20:50
null

Nyitókép: MTI/EPA/Erik S. Lesser

Az Egyesült Államok elnökválasztási kampányában újabb fordulat történt, miután Donald Trump volt elnök éles kritikával illette Taylor Swift popsztárt. A bírálat nem sokkal azután érkezett, hogy Swift támogatásáról biztosította Kamala Harris alelnököt. Trump a saját tulajdonában lévő Truth Social platformon fejezte ki nemtetszését, nagybetűkkel írva – adta hírül a CNBC

UTÁLLAK, TAYLOR SWIFT!”

– írta Donald Trump. 

Swift korábban egy Instagram-bejegyzésben állt ki Harris mellett, akit „biztos kezű, tehetséges vezetőnek” nevezett. A popsztár támogatása jelentős figyelmet kapott, és a Vote.gov kormányzati weboldal látogatottsága drámai növekedést mutatott Swift posztja után. Szakértők azonban kétségeiket fejezték ki azzal kapcsolatban, hogy a hírességek támogatása milyen mértékben befolyásolja majd a választási eredményeket.

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. szeptember 18. 15:52
Bohóc-pojáca...😱
ragazzo-2
2024. szeptember 16. 21:12
Én is.
ujujuj
2024. szeptember 16. 08:11
Egy újabb indikátor annak, hogy Trump el fogja veszíteni a választást. Pániküzemmódban, meggondolatlanul kommunikál.
files32
2024. szeptember 16. 06:01
Ő meg téged.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!