Kiderült, meddig maradhat Zelenszkij az elnöki székben

2024. október 27. 17:01

Idén márciusában kellett volna választást tartani Ukrajnában, azonban a hadiállapot miatt elhalasztották.

2024. október 27. 17:01
ZELENSZKIJ, Volodimir

Nyitókép: MTI/EPA/Ukrán elnöki sajtóiroda

Andrij Jermak, az ukrán elnöki hivatal vezetője elmondta a Corriere della Sera-nak, mikor tartják Ukrajnában az elnökválasztást, amelyet a hadiállapot miatt elhalasztottak. Szerinte csak a háború befejezése után következhet a választás. 

 Volodimir Zelenszkij kijelentette, hogy csak a háború után lesz választás, mert azt akarja, hogy minden katona is részt vehessen, valamint a külföldre menekült ukrán állampolgárok is.

Idén márciusában kellett volna választást tartani Ukrajnában, azonban a hadiállapot miatt elhalasztották. „Amennyiben hosszú ideig húzódik még a háború, akkor megoldást kell keresni, hogy a voksolást megtarthassák” − mondta korábban az ukrán elnök.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000126
2024. október 27. 19:16
🍓 ️ ­­É­­r­t­é­­­k­e­­l­­­d­­ ­­­a­­ ­­­s­z­­­e­­­x­­­i­­­ ­­­p­­­u­­­n­­­c­i­­m­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
bakafant-28
2024. október 27. 19:15
Minek is lenne választás?A kazár majom minden ellenzéke megszűnt(az Únió közreműködésével).Kit is lehetne még választani?
Stingary76
2024. október 27. 19:14
"Volodimir Zelenszkij kijelentette, hogy csak a háború után lesz választás, mert azt akarja, hogy minden katona is részt vehessen, valamint a külföldre menekült ukrán állampolgárok is." Lófaszt. Nem akartok ti választásokat tartani. Nem mellesleg lényegében az összes ellenzéki pártot betiltottad az évek során, amelyik nem értett veled valamiben, merthogy orosz párti. Ennek fényében pláne érdekes, hogy nem mertek választásokat tartani. Fene tudja, hogy a katonák kire szavaznának, mert sok választásuk nincs, de, hogy nem rád, meg, hogy csináld tovább és dögöljenek meg ott ahol vannak, az biztos. Szépen megoldotta a nép szolgája. Szavazni nem lehet, de ha mégis, akkor sincs lényegében kire, csak rá.
falcatus-2
2024. október 27. 18:57 Szerkesztve
"Volodimir Zelenszkij kijelentette, hogy csak a háború után lesz választás, mert azt akarja, hogy minden katona is részt vehessen, valamint a külföldre menekült ukrán állampolgárok is....." Semmi esélye ennek befolyásolására, alakítására. Ahogy nyugatnak sem. Ez a hajó az NS felrobbantásával 23-ban elment. A kurszki "kalanddal" az elkerülhetetlen "végleszámolási"pecsétet is ráütötte. Csak egy kérdés nyitott még: Végelszámolás lesz vagy leszámolás. Nem véletlenül küzd, mint a malac a jégen a teljes európai háborús eszkaláció kirobbantása érdekében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!