Ittasan vezette az iskolabuszt a romániai buszsofőr

2024. október 02. 12:14

Hamar lebukott az 56 éves férfi.

2024. október 02. 12:14
Román iskolabusz

A nyitókép illusztráció. Fotó: Déva Polgármesteri Hivatala

A rendőrség tetten ért egy férfit, miközben ittasan vezetett egy iskolabuszt Buzău megyében – írja a Maszol.

A lap arról számolt be, hogy a rendőrök az elmúlt napokban fokozott ellenőrzéseket tartottak a közutakon, ekkor állítottak meg egy 56 éves férfit, aki I-VIII. osztályos tanulókat vitt iskolába. A sofőrt alkoholszondával tesztelték, a műszer 0,14 mg/l tiszta alkoholt mutatott ki a leheletében.

A férfit megbírságolták és jogosítványát 90 napra felfüggesztették.

A rendőrség felhívja minden járművezető figyelmét, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat és ne fogyasszanak alkoholt mielőtt volán mögé ülnek.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ihavrilla
2024. október 02. 13:51
Ez Bezzeg Romániában (nem a nagyvárosokban ) nem ritkaság.
masikhozzaszolo
2024. október 02. 13:50
Mi erre vigyázunk, ne forduljon elő. Délegyházán megszűnt az iskolabus, mert a buszérdekelségű embert nem szavazták meg. Én se furikáznék olyat, aki nem bízik meg bennem.
Krupp Skya
2024. október 02. 13:44 Szerkesztve
"A rendőrség felhívja minden járművezető figyelmét, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat és ne fogyasszanak alkoholt mielőtt volán mögé ülnek.' A mielőtt nem kellett volna, mert úgy értelmezhető, hogy utána már lehet, ha odaült.
gilou-au-clavier
2024. október 02. 12:35
Napi egy románozós cikk nem elég? Írjatok a gyilkosmagyar sofőrökről, kedves kipcsak-cigányok, a kis Kevinről és Rikárdóról. Ja, hogy azt nem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!