Így képzik ki az ukránokat az angolok (VIDEÓ)

2024. október 27. 15:41

A modern harci körülmények között a tűzgyakorlatok kulcsfontosságúak, felkészítik a csapatokat a harctéri kihívásokra, fokozzák hatékonyságukat és növelik a siker esélyeit – írták.

2024. október 27. 15:41

Nyitókép: Ukrán Fegyveres Erők Facebook-oldala

Nagy-Britanniából érkező kiképzők az INTERFLEX művelet keretében továbbra is az Egyesült Királyság területén tanítják az ukrán újoncokat a lövés és harcolás alapjaira – írja a Ukrinform.

Erről az Ukrán Fegyveres Erők vezérkara számolt be a Facebookon és megosztott egy videót is. 

Ezt is ajánljuk a témában

Az egyik órán a katonák gyakorolták a tüzelést minden pozícióból, a mozgástaktikát és a különböző távolságokra való tüzelést, valamint a pontos lövés tesztjén is megfeleltek”

 – áll a bejegyzésben. A modern harci körülmények között a tűzgyakorlatok kulcsfontosságúak, felkészítik a csapatokat a harctéri kihívásokra, fokozzák hatékonyságukat és növelik a siker esélyeit.

A videót az esetről itt nézheti meg:

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bobek5
2024. október 27. 18:46
Az úgynevezett ukránok "eredményei" nagyban igazolják a fogatlan pincsik tehetségét. Ja, nem, éppen megbasszák a haverjaikat az anyjuk hátán. Ha az angolok a haverjaid, fektess különös hangsúlyt arra, hogy ne legyenek ellenségeid.
august
2024. október 27. 18:34
Épp most olvastam, hogy az egyik ilyen, - Angliában kiképzett NŐT fogtak el az oroszok, aki géppuskásként szolgált. A hírek szerint kényszersorozottként, egy 60 fős női csapattal képezték ki őket Angliában.
sexykitty-5000126
2024. október 27. 17:57
🍓 ️ ­É­­r­­­t­­é­­k­­e­­l­­d­­­ ­a­ ­­s­z­­e­­­x­­i­­­ ­p­­­u­­­n­­­c­i­­­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­𝐍
nesztekjobbrol
2024. október 27. 17:55
magyarorszagon is folyik kikepzes ukranoknak, ebben a pillanatban csak errol nem volt cikk a mandin
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!