„Hírszerzésünk szerint az ellenség nem készül a téli időszakra” – a hidegre bíznák az oroszok megállítását az ukránok

2024. október 15. 18:36

Az ukrán erők „Luhanszk” csoportjának szóvivője szerint a fagy beálltával sokkal nehezebb lesz az oroszoknak megrohamozniuk az ukrán állásokat.

2024. október 15. 18:36

Nyitókép: Ozge Elif Kizil / ANADOLU / Anadolu via AFP

„Oroszország hadserege még a tél beállta előtt jelentős eredményeket akar elérni, de nem számol az esetlegesen szélsőséges időjárással” – közölte Anasztaszija Bobovnyikova, az ukrán erők „Luhanszk” csoportjának szóvivője – írja az Index a Sztrana ukrán hírportálra hivatkozva.

A hírszerzésünk szerint az ellenség nem készül a téli időszakra. 

Megpróbálják kihasználni a száraz időjárást, ami most a Donyecki területet jellemzi” – mondta az ukrán szóvivő. Bobovnyikova ugyanakkor hangsúlyozta, hogy ezzel szemben Ukrajna fegyveres erői számolnak az esetlegesen szélsőséges időjárással. Úgy véli, a fagy beálltával sokkal nehezebb lesz az oroszoknak megrohamozniuk az ukrán állásokat – tette hozzá.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tikkadt-szocske
2024. október 15. 21:19
-Ivan Szergejevics tizedes, azonnal nézze meg, hány fok van kint. - Micsodaaa? Nullaa? Erre igazán nem készülhettünk fel! Riadó, visszavonuláás!!
Ehetős Odó
2024. október 15. 21:06
Télen nagyon hideg van, Nyáron nagyon meleg van, Ősszel esik az eső, Tavasszal sincs szép idő! Nem lennék az oroszok helyében…
Ati Papa
2024. október 15. 20:59
Nagyon sok ostoba se füle, se farka írás jelenik meg naponta a Mandineren, de ez viszi a pálmát. Aszngya: A fagy beálltával sokkal nehezebb lesz az oroszoknak megrohamozni... Honnan veszik, hogy az oroszok parafakalapban és rövidnadrágban fognak rohamozni? Ha akkor még egyáltalán szükség lesz rá.
sexykitty-5000113
2024. október 15. 20:58
🍓 ️ ­­­É­r­­t­é­k­­e­­­l­d­ ­a­ ­­s­­z­e­x­i­ ­­­p­­u­­­n­­­c­i­m­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!