Hiába hallja Scholz a fájó igazságot, mégsem tesz semmit

2024. október 22. 16:56

De ebből elég!

2024. október 22. 16:56
Szarvas Szilveszter
Szarvas Szilveszter
Facebook

Nyitókép: Kira Hofmann / Photothek Media Lab / dpa Picture-Alliance via AFP

„Migráns által meggyilkolt lány apjával szembesítették a német kancellárt élő adásban! Michael Kyrath 17 éves lányát egy palesztin férfi késelte halálra egy vonaton még 2023-ban.

Az apa most Scholz szemébe mondta, hogy cselekedni kellene, de »önnek nincsenek gyermekei, ezt nem tudja magának elképzelni.«

»Minden nap, miközben beszélgetünk, emberek halnak meg, gyerekek halnak meg. Szülők állnak gyerekeik koporsója mellett. Gyerekeik holttestét az utolsó alkalommal simogatják meg, és a kezük jéghideg. A migránsok bejöhetnek az országba, nem tudja, ki honnan jött, ki mit csinál és mi lesz vele, de pénzt, azt kapnak minden hónapban« – mondta a német kancellárnak az apa.

Sajnos félő, hogy hiába hallja Scholz a fájó igazságot, mégsem tesz semmit, mint ahogy Brüsszel sem. De ebből elég!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000122
2024. október 22. 18:53
🍓 ️ ­­É­r­­­t­é­k­­­e­­l­d­ ­­a­­­ ­­­s­z­e­x­­­i­ ­­p­­u­­­n­c­­i­­­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
atti64
2024. október 22. 18:50
EGY NÁCINAK HIÁBA UGATOL!
templar62
2024. október 22. 18:00
Libant- komcsik szerint , ez csak álprobléma . Libbant- komcsik szerint , a valódi probléma a haladás kerékkötői : ebből következik , hogy Salis elvtársnőjük helyesen cselekedett , amikor a vélt , vagy valós kerékkötőit a haladásnak , megpróbálta eltakarítani az útból . Ezek a libbant - bolsik tényleg ekkora baromállatok ?
miserablo
2024. október 22. 17:31
Két gyűlölködő vallás , egy nép ! Lehetetlen együtt élniük .Talán az volna a megoldás ha a zsidok Madagaszkárra mennének mind anyian a világból .Aztán éljenek magukban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!