Ha bejön Trump, kezdődnek a béketárgyalások, ha Kamala Harris nyer, teljesen másra kell felkészülni – véli a szakértő

2024. október 28. 16:41

Nógrádi György szerint rengeteg múlik az amerikai elnökválasztáson.

2024. október 28. 16:41
null

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Nógrádi György volt a vendége a HírTV Háború Ukrajnában című műsorának, amelyben a keleti szomszédunkban zajló harcok részleteiről és hátteréről volt szó, a biztonságpolitikai szakértő szerint ahány nyugati sajtótermék, annyi számadat jelenik meg arról, hány észak-koreai harcol valójában az oroszok oldalán.

Nógrádi a drónhelyzettel kapcsolatban elmondta, az Oroszország felől Ukrajna irányába kilőtt drónok mindössze felét tudták csak az ukránok leszedni.

Ez egy nagyon rossz arány”

– jegyezte meg. 

A biztonságpolitikai szakértő elmondta, az elmúlt hetekben Törökország jelentkezett, hogy az ukránok készek lennének a béketárgyalásokra, mire Putyin azt mondta, rendben, lehet róla szó, ám ezután 24 órával az ukránok visszakoztak. 

Az esetleges béketárgyalásokról Nógrádi György elmondta, a kulcs november 5-e, az amerikai választások időpontja, ha Trump győzedelmeskedik, véleménye szerint azonnal megkezdődnek a tárgyalások, azonban Kamala Harris győzelmével teljesen másra kellene felkészülni. 

 

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kovács Ubul
2024. október 28. 19:23
Szemrebbenés nélkül hazudozik a musZka ügynök :)
mitfizetsky-2
2024. október 28. 19:19
Vén szaros Raguza.
akkor ki
2024. október 28. 18:55
Köszönjük Gyuribá, ezt eddig is tudtuk.
john-lennon-a-libsik-kiralya
2024. október 28. 18:50
Ha ráerőltetnék az ukránokra egy számukra kedvezőtlen békét, az hosszú távon nem oldaná meg a konfliktust.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!