Fokozódik Mbappé botránya: a Real Madrid eltávolította a játékost

2024. október 17. 07:32

Törölték a játékos nevét és egy fotóról is hirtelen eltüntették.

2024. október 17. 07:32
Juventus v Paris Saint-Germain: Group H - UEFA Champions League

Nyitókép: Massimiliano Ferraro / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Ahogy lapunk korábban megírta, a világhírű francia focistát, Kylian Mbappét szexuális erőszakkal vádolta meg egy nő, aki szerint egy zártkörű stockholmi partin találkozott a focistával. Mbappé határozottan visszautasította a vádakat. Úgy véli, hogy a történtek összefüggésben lehetnek a Paris Saint-Germainnel fennálló fizetési vitájával. A focista körüli botrány fokozódik, ugyanis a Real Madrid eltávolította Mbappét egy jótékonysági kampányból. Egyes vélemények szerint a szponzorok miatt vágták ki játékost egy fotóról is, de a klub egyelőre nem adott ki hivatalos közleményt – írta meg a Magyar Nemzet.

A Real Madrid egyelőre hivatalos nyilatkozatot nem tett az ügyben, azonban Mbappé eltűnése a klub kommunikációjából nem maradt észrevétlen. Egy nemrégiben indított jótékonysági kampányból törölték a játékos nevét és képét a botrány kirobbanása után.

Itt még látható volt a játékos a fotón:

Fotó: Yahoo

Itt már nem:

Az angol középpályás, Jude Bellingham korábban egy Instagram-posztban több madridi játékos mellett Mbappét is megosztotta, ám a képet később törölte. Még érdekesebb fejlemény, hogy a Real Madrid is közzétette ugyanazt a képet, de Mbappé alakját kivágták belőle. Bár nem állítható teljes bizonyossággal, hogy a botrány miatt távolították el a csatárt, az időzítés feltűnően egybeesik az eseményekkel. Egyesek szerint a háttérben szponzori érdekek is állhatnak, mivel a fotón Mbappé egy rivális sportszermárka termékét viselte.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lesmiserables
2024. október 17. 11:13
majomparádé. erre van igény 2024 -ben
MZperX
2024. október 17. 10:08
A tetves dzsungelszökevény feka ezúttal is hozta a formáját. Rohadjon meg! Az irreal madrid is (csupa kisbetűvel) rohadjon meg!
faramuci
2024. október 17. 09:47
Mondtam én ,hogy csak egy koszos majom.......lehurrogtak😎
Galsó Atya
2024. október 17. 09:39
Sztálin csettintene!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!