Ezért gyanúsítják szexuális erőszakkal Kylian Mbappét?

2024. október 16. 10:05

A válogatott mérkőzéseit könnyebb sérülés miatt kihagyó világsztár természetesen felháborodottan utasítja vissza a vádakat.

2024. október 16. 10:05
null

Nyitókép: TT NEWS AGENCY / TT News Agency via AFP

A Mbappé-sztori miatt Didier Deschamps-nak már Budapesten is magyarázkodnia kellett. A Bozsik Arénában rendezték az Izrael – Franciaország NL-találkozót, és a meccs előtti sajtótájékoztatón a francia újságírók nekiesestek a szövetségi kapitánynak, mivel a szakember a támadó egy korábbi sérülésére hivatkozva nem hívta be őt a keretbe, annak ellenére, hogy a gólzsák a Real Madrid utolsó két tétmeccsén, a Lille elleni BL-találkozón és a Villarreal elleni bajnokin csereként már pályára lépett. Deschamps így magyarázta a döntését:

„Tudomásul kell venni, hogy a klubok a munkáltatók, és nem a szövetségek fizetik a játékosokat. 

A klubok mindig is hatalommal rendelkeztek, és a feszített programmal magyarázzák a kéréseiket és a döntéseiket. Ez a helyzet nemcsak Mbappéval és a Real Madriddal áll fenn, több játékost és egyesületet érint.

Hogy ez jó-e a válogatottaknak? Nem, de még rosszabb döntés lenne, ha konfliktust generálnék a játékosaim klubjaival. Én döntöttem úgy, hogy ezúttal nem hívom be, mert akárhogy is nézzük, továbbra sincs százszázalékos állapotban”

A Le Bleu eredményességét nem befolyásolta ugyan első számú világsztárjuk hiánya – Kolo Muaniék Izraelt magabiztosan, 4-1-re verték, sőt Belgiumban is győzni tudtak (2-1) – ám Kylian Mbappé így is a lapok címldalára került. Kiderült ugyanis, hogy amíg a francia válogatott a Nemzetek Ligájában tüsténkedett, Mbappé – éppen a budapesti találkozó időpontjában – Stockholmban egy zártkörű partin vett részt.

Egy a buliban szintén résztvevő hölgy szexuális erőszakkal vádolta meg a francia válogatott támadót,

ráadásul az állítólagos áldozat az Aftonbladet szerint még orvosi ellátásban is részesült.

Kylian Mbappé felháborodottan kommentálta a történteket, és X-oldalán egyértelműen összefüggésbe hozta azzal, hogy 55 millió eurós, ki nem fizetett bére miatt vitában áll korábbi klubjával, a Paris Saint-Germainnel, és az ezzel kapcsolatos tárgyalásra éppen a szexuális erőszakkal kapcsolatos vád másnapján kerül sor...

      

 

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rugbista
2024. október 16. 17:15
Ilyen nem csinál "francia" focista...közül csak pár tucat.
google-2
2024. október 16. 15:31
Úgy változtatja a nemét, mint más az alsógazyáját? Innen is látszik, mennyire képlékeny, divat és vágyvezérelt az az egész lgbtq-őrület.
Ekrü
2024. október 16. 14:26
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag 2024. október 16. 10:24 "Érdekes, hogy valahogy soha nem olyanokat vádolnak szexuális erőszakkal, mint G. Fodor Gábor, Németh Szilárd vagy Hont Bandika, hanem általában olyanokat, akiknek a nők többségét vakarnia kell magáról. "- Csak azt ne mond , hogy Mbappé egy Adonisz...Úgy néz ki, mint aki 5 perccel ezelőtt jött le a fáról...
Ekrü
2024. október 16. 14:23
bagoly-29 2024. október 16. 12:24 "Mbappe nem a szívem csücske, de nem hülye s folyvást testőr vigyáz rá, pont az ilyen vádak lehetősége miatt is! "- Testőrök viszonylag ritkán szoktak befeküdni a védelmezet személy mellé az ágyba. Általában kinn állnak őrt az ajtó előtt a folyosón, de van amikor el is küldik őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!