Videón, ahogy Magyar Péter elismeri: testvére attól a cégtől kapott pénzt, amely a Diákhitel Zrt. beszállítója volt

2024. október 09. 12:03

Mégsem a „propaganda” találta ki.

2024. október 09. 12:03
null

Nyitókép: Ficsor Márton / Mandiner

Mint a Mandiner megírta, Magyar Péter mindent megtett azért, hogy eltitkolja öccsének kapcsolatát a Diákhitel Központ korábbi kifizetéseiből búsásan részesülő egyik céggel: Magyar Márton Facebook-oldalán évekkel ezelőtt munkahelyeként szerepelt a PlanB Magyarország Kft., de ezt azóta onnan törölték. Az internet azonban nem felejt, egy képernyőkép még őrzi ennek nyomát.

Miután Magyar Péter keddi sajtótájékoztatója elmaradt, szerdán reggel pár percre kiállt Strasbourgban az újságírók elé, igaz a legújabb botrányát követően itt is elsősorban az általa propagandának vélt sajtót kritizálta. A Magyar Nemzet szúrta ki, hogy a tájékoztatóban Magyar Péter elismeri, hogy 

testvére attól a cégtől kapott pénzt, amely a Diákhitel Zrt. beszállítója volt

***

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TheRed
2024. október 09. 13:39
300 ezret XDXDXDXD A Fidesz maffia 300x 1000 milliárddal károsította meg az országot, nagyon nem mind1
states-2
2024. október 09. 13:03
Soha nem hittem volna, hogy a magyar közéletnek lesz Gyurcsánynál is visszataszítóbb alakja. Lett.
steinamanger-2
2024. október 09. 12:34
Hú, ez aztán a hatalmas lebukás, baszod. Az egész NER erre épül 14 éve, az állampárt vezetőihez, azok családtagjaihoz, rokonaihoz, barátaikhoz, haverjaikhoz, szomszédaikhoz van becsatornázva minden egyes forint, minden egyes euró befolyó közpénz és ez még csak a kisebbik baj, a Magyarországgal történő tragédia kisebb eleme.
RasPutin
2024. október 09. 12:28
Mi az újdonság ebben? Így működik ma is a NER.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!