Magyar Péter megpróbálta elrejteni, hogy öccse annál a cégnél dolgozott, amely részesült a Diákhitel Központ kifizetéseiből

2024. október 09. 11:34

Az internet azonban nem felejt.

2024. október 09. 11:34
null

Nyitókép: Soós Lajos/MTI

Mindent megtett Magyar Péter, hogy eltitkolja öccsének kapcsolatát a Diákhitel Központ korábbi kifizetéseiből búsásan részesülő egyik céggel – írja a Magyar Nemzet, amely cikkében rámutat arra, hogy Magyar Márton Facebook-oldalán évekkel ezelőtt munkahelyeként szerepelt a PlanB Magyarország Kft., de ezt azóta onnan törölték. 

Az internet azonban nem felejt: 

egy képernyőkép még őrzi ennek nyomát.

Mint megírtuk az: Átlátszó nyilvánosságra hozta a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal vizsgálatát, amelyben a Magyar Péter vezette Diákhitel Központ szerződéseit tekintették át. A vizsgálat túlárazott megállapodásokra derített fényt. A kifizetéseiből pedig búsásan részesült a PlanB Magyarország Kft. is, amelytől a Media1.hu értesülése szerint Magyar Péter öccse, Magyar Márton 2019 nyarától fizetést kapott.

Ezt a tényt azonban Magyarék igyekeztek eltitkolni.

Magyar Márton a Facebook-oldalán munkahelyeként tüntette fel 2019. augusztus elsejei kezdéssel a PlanB Magyarország Kft.-t, de ezt azóta onnan levették. Egy képernyőkép azonban őrzi a múlt „titkát”.

Facebook (forrás: Magyar Nemzet)
Facebook (forrás: Magyar Nemzet)

Fontos adalék, hogy Magyar Márton a Tisza Párt mellett épít médiát mostanában, a napokban a Kontroll Média Szolgáltató Kft. tulajdonosaként jelent meg a médiapiacon.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lucifer-3
2024. október 09. 14:26
Nahát, én úgy tudtam, csak a zorbán lop, meg csak az ő családtagjai milliomosok munka nélkül! Ez biztos csak kacsa! Ja nem.
o1gtolvaj-3
2024. október 09. 13:35
Foglalkozzatok a lopos csuti pereputtyaval, csaled Mandi1
files32
2024. október 09. 13:31
Kocsis Máté felesége például egy elképzelt kórház igazgatótanácsában ügyködött képzeletben hat évig.
Náthás hal
2024. október 09. 12:52
Csak egy kérdés, ki ültette be ezt a faszkalapot a Diákhitel Központ vezérigazgatói székébe?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!