Egyre jobban aggódnak a franciák: ideje lenne végre Magyarországra hallgatni!

2024. október 25. 10:34

A Boulevard Voltaire publicistája szerint Orbán Viktor kiegyensúlyozottnak tűnik a többpólusú világban, szavai pedig a történelem súlyát hordozzák magukban.

2024. október 25. 10:34
null

Nyitókép: AFP/Ludovic Marin

Orbán Viktor állítólag túlságosan közel áll Vlagyimir Putyinhoz, ám valójában éppen ellenkezőleg: meglehetősen kiegyensúlyozottnak tűnik egy olyan többpólusú világban, amelynek legutóbbi BRICS-csúcstalálkozója megerősítette a globális hatalmi káosz felé való elmozdulást – írja a Boulevard Voltaire.

Néha hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy a politika nem illik a nagy erkölcsi elvekhez, Magyarország azonban egy évezreden át szolgált védőbástyaként a keleti barbár inváziókkal szemben, aminek tanulságait nem felejtette el

– állapítja meg Arnaud Florac.

A szerző hozzátette: amit a magyar miniszterelnök mond, az a történelem súlyát hordozza magában, és nem lenne rossz hallgatni rá.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizalok-0
2024. október 25. 13:14
Ők már elkéstek. Sok a bevándorló, a francia ipari termékek nincsenek az élvonalban.
Dominik
2024. október 25. 12:53
Ahol mindenki bolond, ot az egyetlen normális embert nevetik ki. Már volt ilyenünk semmelweisel is :)
macskusz-4
2024. október 25. 12:49
Megint jelentkezett Yuval Noah Harari. Ezúttal arrol ír, hogyha beoperálják Bill Gates agyát egy japán szexrobotba, akkor az emberiség megbékél.
macskusz-4
2024. október 25. 12:46
Macron szerint szép jövő előtt áll a magyar ellenzék. Fekete- Győr András hamarosan elvégzi az egyik párizsi főiskolan az - Utópia és kannabisz szakot, így joggal vezetheti a Tisza pártot, az amerikai színész - Bill Killer unokahugával, aki amerikai fegyverexportőr és villamosjegyhamisító volt Los Angelesben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!