Durva fenyegetést kaptak a lengyelek Putyin legközelebbi emberétől

2024. október 13. 18:03

A politikus nem túl finoman jelezte a lengyeleknek, hogy ne ébresszék fel a fenevadat.

2024. október 13. 18:03

Nyitókép: Yuri KADOBNOV / AFP

Dmitrij Medvegyev, Oroszország Biztonsági Tanácsának elnökhelyettese keményen reagált Raimund Andrzejcak volt lengyel vezérkari főnök szavaira, miszerint a lengyelek Oroszországgal való háború esetén országa először Szentpétervárt fogják megtámadni – írja a life.ru.

Ezt is ajánljuk a témában

A politikus felszólította a tábornokot, hogy ne ébressze fel a fenevadat.

„Újabb bátor pshek jelent meg. Az Andrzejczak nevű volt lengyel vezérkari főnök »közvetlenül Szentpétervár elleni« támadással fenyegeti Oroszországot. Ő, egy nyugdíjas bolond, emlékezne Lengyelország számos felosztására, és nem ébresztené fel a fenevadat. Elvégre Varsó az Orosz Birodalom része volt. Hiányoztam?” – fordult a tábornokhoz.

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. október 13. 20:05 Szerkesztve
Azért ez a "Hiányoztam?", ez kemény. Nincs egy olyan osztrák politikus, aki ezt megengedné magának Magyarországgal kapcsolatban. Igaz hogy olyan magyar politikus sincs, aki lőni akarná Bécset. Ezen nagyjából látszik a lengyel-orosz kapcsolatok minősége. És eléggé mindegy, hogy melyik országban ki van hatalmon, ez sose szerelem.
tizennyolcfok
2024. október 13. 20:00
kulturált muszka ez a macigyev.
Ergit
2024. október 13. 19:36
Azt hinné az ember, hogy kb 1 hónap alatt lenyugszik a lengyel vezetés, és higgadtan kommunikálnak, de nem! Hosszú hónapokon át forr bennük az indulat, mint egy aktív vulkánban. Ez sehogy sem jó!!!
sexykitty-5000110
2024. október 13. 19:15
🍓 ️ ­­É­­r­­­t­é­k­­­e­­­l­­d­ ­­a­­ ­­s­­z­­e­x­­­i­ ­p­­u­­n­­c­­i­­­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!