Casus nuclei: Kijevből egy óriási olvadt foltot csinálna Medvegyev

2024. szeptember 14. 14:11

A volt orosz elnök szerint Moszkva már megkapta az indokot, hogy nukleáris fegyvereket is bevessen.

2024. szeptember 14. 14:11

Nyitókép: Ekaterina Shtukina / Sputnik / AFP

Dmitrij Medvegyev, volt orosz elnök, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese szombat reggel a Telegramon megfenyegette Kijevet: az, hogy a Nyugat nagy hatótávolságú rakétákat szállíthat Ukrajnának „casus nuclei”, 

formális ok Oroszország számára a nukleáris fegyverek bevetésére. 

Mivel pedig Ukrajna betört Kurszknál, Oroszország felhasználhatja új fegyvereinek egy részét, hogy Kijevből egy „óriási olvadt foltot” készítsen.

Medvegyev hozzátette, az, hogy Oroszország ezt még nem lépte meg, csupán az ország türelme miatt történt.

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csakegyittlako
2024. szeptember 15. 09:45
2/ Most sem hihetitek el, hogy az őszinte segíteni vágyás az ami hajtja őket. Európát most is megszállva tartják, mégha nem is így nevezzük. De a tények azok nem hazudnak. Jó lenne itt is bázis nekik, közel van, kis ország vagyunk, nem fontos mi lesz velünk. Kicsik vagyunk a leendő történelem bekövetkezésében. Értünk nem kár, ezt bizonyították már 56-ban is. Most akkor? Más lenne? Hát nem. Csak ésszerűen gondolkodjatok. Mit jelent nekik egy Magyar pl Kovács Laci, Nagy Pista, Balog anna, vagy bárki? Semmit. pár millió feláldozható ember csak. Szóval csak okosan látni és gondolkozni. Ezek itt ne segítsenek, védjenek, mert az a végünket jelenti.
csakegyittlako
2024. szeptember 15. 09:35
Kedves negatív kommentelők. Most láthatjátok, minden mocskolódás ellenére, hogy nem a putinnal van itt a baj. Nem is az oroszokkal. (nem össze tévesztendő az egykori szovjetúnióval) Itt a nyugati seggfejekkel (élen amerikával meg a hatalomra vágyó kampós orrú sábeszdeklis majmokkal) van a fő gond. Nem putin akar itt háborút, alapjában csak védekezik. Induljunk ki kicsiben Magyarországból. Ellenállunk, és ezért szabályos terrort alkalmaznak. Ezt teszik az oroszokkal is. Meg köszönhetjük az úrnak, hogy putin még jól van, és használja az eszét. Ha nem ő lenne, abba nem is merek belegondolni. Újabb őskor a pár tízezernyi túlélőnek. Ti komolyan azt hiszitek hogy amerika hozza el az új jobb és szebb jövőt? Hány országban, hány földrészen tettek bizonyságot arról, hogy ahol ők beavatkoznak, ott kő kövön nem marad. Nem számít a lakosság, gyerekek, atom, bombák, napalm, minden ami van bevetnek. És sehol nem értek el szinte semmit. Csak a pusztulás maradt utánuk.
B_kanya
2024. szeptember 14. 22:09
Kovács UbulRobi54 2024. szeptember 14. 14:54 "Egy világháborúban a makacsul ellenálló agresszorral szemben" Irán most jegyzetel...
lauderstenonis-2
2024. szeptember 14. 21:52
Gyima, megint sok volt a vodka...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!