Döbbenetes képsorok: kigyulladt a Ryanair-gép motorja

2024. október 03. 21:04

Vészcsúszdán kellett kimenekíteni az utasokat.

2024. október 03. 21:04
null

Nyitókép: X

Kigyulladt csütörtökön a Ryanair Torinóba induló járata az olaszországi Brindisi repülőterén. A pilóták már a felszálláshoz készülődtek, amikor lángra kapott az egyik hajtómű, a vészhelyzetet követően a személyzet vészcsúszdán keresztül menekítette ki a fedélzeten tartózkodó csaknem 200 utast. A repteret ideiglenesen le kellett zárni az incidens miatt. 

A tűzoltók azonnal kivonultak a helyszínre, és megfékezték a lángokat. Személyi sérülésről nem érkeztek információk. 

A Ryanair szóvivője elmondta: „Az FR8826-os Brindisiből Torinóba tartó járat (október 3.) késett ma reggel, miután az utaskísérő személyzet füstöt észlelt a repülőgép külsején. Az evakuálás rendben zajlott, és az utasok busszal visszatértek a terminálhoz. Őszintén elnézést kérünk az érintett utasoktól a késésért, és egy tartalék repülőgép fogja teljesíteni az FR8826-os járatot Brindisi és Torino között nemsokára.”

Az utasokat végül egy másik géppel, 5 óra késés után szállították el Torinóba.

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000103
2024. október 03. 23:10
🍓 ️ ­­É­r­­­t­­­é­k­­­e­­l­­d­ ­­­a­ ­­s­z­­­e­x­i­­ ­­­p­­u­n­­­c­­­i­­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. október 03. 23:06
Következő mandiner hír: egy Ryanair gépen elromlott a kuplung, és kényszerleszállást kellett végrehajtani a cél repülőtéren.
europész
2024. október 03. 22:28
Most motor vagy hajtomu?
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. október 03. 22:22
Érdekes, hogy van a világon 5000 légitársaság, de a mandiner mindig csak azt írja mag, ha a Ryanair-rel valami baj van. Bosszúhadjárat, amiért a disznófejű gazdasági minisztert és Gulyás Gelikét Dumb és Dumbernek hívta a cég tulajdonosa? 🤡🤡 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!