David Beckham felesége elájult Palvin Barbarától – mutatjuk, miért

2024. október 04. 09:50

Tündökölt a magyar modell a párizsi divathéten.

2024. október 04. 09:50
''The Apprentice'' Red Carpet - The 77th Annual Cannes Film Festival

Fotó: Luca Carlino/NurPhoto via AFP

David Beckham felesége, Victoria „egy ideje” a divatban is utazik, legújabb kollekciójának bemutatóján pedig a magyar modell, Palvin Barbara is szerepet kapott.

A párizsi divathéten felvonuló szépség egy olyan, a korábbi Spice Girl által tervezett olívazöld szatén estélyit viselt, amelynek közel félmillió forint az ára.

A divattervező annyira elégedett volt Palvinnal és a bemutatón nyújtott produkciójával, hogy a közösségi oldalán is megosztotta a magyar lány főszereplésével készült videót. A felvétel teljes joggal le is tarolta az internetet. Íme! 

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. október 04. 12:41
ÉN SOSE ÁJULTAM EL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DINO54
2024. október 04. 11:18
Ez semmi! "Tele van az ország mérgező bugyikkal, minden harmadik magyar veszélyben van" /ORIGO/
kir2vik
2024. október 04. 11:17
Jó ruha. :D Rövid görbelábúnak néz ki ezen a képen a Barbara.
2024. október 04. 11:06 Szerkesztve
? Hány fizikus ér annyit fizetésben , mint egy Palvin Barbika ? Mi pedig a tudást értékeljük itthon "tudás alapú társadalmat építünk " egy fiatal /30 - 40 éves / MTA fizikus DR , szakmunkás minimál bérért dolgozik. Egyetemi adjunktus , ovónői fizetésért ! Konkrétan tudom, Svájcban egy friss Dr. 6000 CHF-el indul. Aztán csodálkozunk, hogy a valódi tudással rendelkezők, külföldre távoznak !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!