Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

A cannes-i zebrán rohamozták meg a fotósok Palvin Barbarát (VIDEÓ)

2024. május 22. 11:05

A magyar modell egy gyönyörű, bőrét finoman láttatni engedő csipkeruhát választott a filmfesztivál eseményére.

2024. május 22. 11:05

Nyitókép: LUCA CARLINO / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

A Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál a világ legismertebb és legnagyobb presztízsértékkel bíró filmfesztiválja, melyet minden év májusának második felében tartanak Cannes-ban. Az eseményen a leghíresebb színészek mellett rengeteg egyéb világsztár is részt szokott venni, ami idén sincsen másképp.

A legtöbb Instagram követővel rendelkező magyar modell, Palvin Barbara is ellátogatott a fesztiválra, aki egy fekete, földig érő, a bőrét finoman láttatni engedő csipkeruhát választott, ami gyönyörű megjelenést kölcsönzött neki.

Természetesen a fotósok is megrohamozták a 30 éves magyar modellt, amiről videó is készült:

 

 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:22
🍓 ️ ­­­É­­r­t­é­­k­­e­­­l­­­d­ ­­a­ ­­­s­­z­­e­­x­­­i­­­ ­p­u­­n­c­i­m­­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
minona
2024. május 22. 20:30
Világszinten az egyik legszebb és legjobb szupermodell az elmúlt évtizedből. Nagyon szép arcvonásai vannak, különleges formájú és színű szeme van, és pont jó a testalkata, nem csontsovány, mint annyi más modell. Nagyon fotogén, tipikus fotómodell, akiért a legnagyobb magazinok és márkák állnak sorba. Az utóbbi években nagyon elment a modellszakma is abba az irányba, hogy a befolyásos családok gyerekei/nepo kidek kapják a legtöbb reklámot (Kardashianék, Cindy Crawford lánya stb.), vagy bizarr kinézetű modellek vannak a kifutón. Barbara az üde kivétel ebben a világban, aki még a klasszikus szépséget testesíti meg, '90-es évek nagyjait idézi. Egy évtizede a legjobbak között van, ez nem kis teljesítmény, tekintve, hogy sok kollégája pár év után kiég, vagy nem bírják folytatni a drogozás miatt. Felőle nem hallani botrányokat, furcsa viselkedést, drog ügyeket. Szimpatikus, és jól végzi a munkáját. Cannes-ban is remekül nézett ki.
uszti89-2
2024. május 22. 20:08
Vajon dolgozott-e életében egy órát ez a hölgy ? "Az én foglalkozásom az ,hogy szép legyek , lehetőleg sok pénzért."
andris-923
2024. május 22. 19:15 Szerkesztve
Holnap átmegyek én is így a zebrán a sortomban és finoman láttatni engedem a szőrös lábam Gold diggerek kíméljenek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!