Biden belebotlott, majd elfelejtette szövegét, amikor arról beszélt, hogy semmilyen egészségügyi problémája nincs (VIDEÓ)

2024. október 26. 18:07

Újabb baki az amerikai elnöktől.

2024. október 26. 18:07
null

Nyitókép: Mandel NGAN / AFP

A Fox News tette közzé Instagram-oldalán azt a videót, amelyben Joe Biden újra zavart keltően viselkedett. 

Az amerikai elnök legutóbbi baklövése alkalmával egy beszéd során botlott bele szövegébe, majd felejtette el azt, pont miközben azt ecsetelte, hogy semmilyen egészségügyi problémája nincsen. Itt nem ért véget a történet, hiszen Biden múlt időben hivatkozott az egyik korábbi törvényhozóra.

Az esetről a videó itt megtekinthető

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
robertdenyiro
2024. október 26. 18:58
Interlibkány férgek, ez a ti kedves vezetőtök. Büszkék lehettek. Pont olyan lepukkant roncs agyhalott mint a komplett szektátok :DDD
sexykitty-5000126
2024. október 26. 18:52
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­é­k­­e­­­l­­­d­­­ ­­­a­­ ­­­s­­z­e­­x­i­­ ­p­­u­­­n­­­c­­i­­m­­­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
nemugatolmerkapol
2024. október 26. 18:49
"Emlékszem, amikor Kamala mellett sütöttem a hamburgert. Máig emlegetik, amikor bejött Chuck Norris és kért egy dupla Whopper-t. Kapott. A McDonald's-ban. Mert számomra nincs lehetetlen!" /Joe Biden elveszett beszéde/
Medici
2024. október 26. 18:44
A Kreml mellvédjén a Koszigin és Podgornij által megtámasztott Brezsnyev ehhez képest a homokozóban várat építő óvodás volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!