Az izraeli hadsereg feltárta a Hezbollah „Október 7-i tervét”

2024. október 01. 22:33

Megmutatták a térképet a megdöbbentő invázióról.

2024. október 01. 22:33
null

Nyitókép: GIL COHEN-MAGEN / AFP
 

A Izraeli Védelmi Erők (IDF) kedden bemutatta egy, a Hezbollah terrorszervezet által tervezett nagyszabású támadás térképét, amely szerint a szervezet Izrael északi területeit kívánta megszállni. 

Az IDF szóvivője, Daniel Hagari tengernagy az újságírók előtt tárta fel a felfedezés részleteit, amelyek még inkább feszültséget szítanak a régióban.

Az elmúlt évben az izraeli hadsereg számos titkos műveletet hajtott végre Dél-Libanonban, hogy megsemmisítse a Hezbollah katonai infrastruktúráját.

Ezek során több alagutat és fegyverraktárt sikerült felszámolni, azonban a legnagyobb felfedezésre most került sor: egy térkép, amely a Hezbollah Galilea megszállására irányuló tervét ábrázolja.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Térkép Izrael megszállásához

Hagari tengernagy a sajtótájékoztatón egy térképet mutatott fel, amelyet az izraeli katonák találtak egy Hezbollah-bázison. 

A térkép precízen jelöli azokat az izraeli településeket, katonai létesítményeket és hozzáférési útvonalakat, amelyek a Hezbollah célpontjai voltak egy átfogó invázió során.

Fotó: IDF

„Ez a térkép a Hezbollah terrorszervezet átfogó tervének része volt, hogy támadást indítson Izrael ellen – hasonlóan a Hamasz október 7-i támadásához” – nyilatkozta Hagari.

A térkép alapján a Hezbollah több ezer harcost készült bevetni Izrael északi területein, a támadást a szervezet elit egysége, a Radwan Csoport vezette volna.

A látványos felvételekkel színesített sajtótájékoztató alább tekinthető meg:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ZZoltan
2024. október 02. 02:24
Má' megint hazudnak a zsidajok. Hogy birták volna megszállni izrahell északi részét a hezbolahosok - 30 évvel ezelötti kézifegyverekkel? Míg a zsidóknak amerikai űrtechnológiájuk van. Ez kb az evók macik harca lett volna a Darth Vaderi Birodalommal szemben.... Szóval a zsidrákok ezt azért hazudták, hogy megindokolják az újabb népírtásukat. A palesztinok halomramészárlása után jön a következő aljas háborús bűntettük: Dél-Libanon leradírozása. (Arról nem is beszélve, hogy az izraeliek eleve megszállva tartják a határaik mentét, sőt több területet szállnak meg jogtalanul, mint amekkora az eredeti államuk).
yasiko
2024. október 02. 02:14
ennek a hazugságok hatására nem az orra ,hanem a füle nö .
sexykitty-5000101
2024. október 02. 00:59
🍓 ️ ­­­É­­r­­­t­­­é­­­k­e­l­d­­ ­­a­­­ ­s­­z­­e­­­x­­i­ ­­p­­u­n­c­i­­­m­­a­­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
counter-revolution
2024. október 02. 00:59
Sebaj, az iráni rakéták elképesztő hatékonysággal csapódtak be, ami üdvös.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!