Trump: Orbán Viktor magyar miniszterelnök a világ egyik legtiszteletreméltóbb vezetője (VIDEÓ)

2024. szeptember 11. 11:29

A republikánusok elnökjelöltje ismét pozitívan nyilatkozott a magyar miniszterelnökről.

2024. szeptember 11. 11:29

Nyitókép korábbi felvétel. Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, az Egyesült Államokban kedden megtartották Donald Trump és Kamala Harris első – és lehet egyben utolsó – televíziós vitáját, melyre vegyes reakciók érkeztek a választóktól.

A Daily Wire olvasóinak 75 százaléka szerint Donald Trump nyerte a vitát, míg a Fox News olvasói 51-49 százalékban Harrist hozták ki győztesnek.

A vita során a republikánusok jelöltje még a magyar miniszterelnököt is megemlítette, mikor a világ vezetőiről beszélt. Trump úgy fogalmazott, 

Orbán Viktor magyar miniszterelnök a világ egyik legtiszteletreméltóbb vezetője,

egy igazán erős férfi, okos ember.”

Majd azzal folytatta, hogy „mikor az emberek azt kérdezik, miért van világégés, hiszen 3 évvel ezelőtt még nem ez volt, mégis miért ég a világ. Ő azt válaszolja, »újra Trump elnökre van szükségünk, hogy ez megoldódjon!” – idézte a miniszterelnök korábbi kijelentését.

A vita vonatkozó részletét alább tekintheti meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Namond
2024. szeptember 11. 13:30
Noha az árstop már a múlté, a vegzálás maradt A hatósági ármeghatározás mára már nem érvényes, Nagy Márton vezette NGM (Nemzetgazdasági Minisztérium) továbbra sem akar lemondani az árszabályozásról: az alapvető élelmiszerek hatósági árazása tavaly július 31-i, majd a kötelező akciózás idén július 1-jei megszüntetése után, a fenyegetés, a zsarolás és a hatósági vegzálás eszköztárához nyúlt, ehhez pedig a Gazdasági Versenyhivatalt (GVH) használja Nagy Márton tarsolyában ott vannak még azonban a különadók is. Bár bejelentette, hogy 2025. január 1-ével a kormány kivezeti a légitársaságok 2022-ben bevezetett „extraprofit” adóját, ami nem is csoda, hogy cél lett az utasszám növelése. Úgy tűnik azonban, hogy 2025-re is maradnak viszont a nagy pénzt, az előzők tízszeresét hozó különadók: a bankok, az energiaszektor és a kiskereskedelem különadója, holott ezeket is ki kellene vezetni, hisz a kormány vállalta az EU felé a Helyreállítási Alap (RRF) forrásaihoz való hozzáférésért cserébe.
Palatin
2024. szeptember 11. 13:14
Hogy ki lesz a következö amerikai elnök azt a CIA dönti el. A CIA tesz arról, hogy az atomháború veszélye mindig fennálljon. A CIA már Kennedynek is azt tanácsolta, hogy az USA robbantson ki atomháborút, amit meg lehet úgy vívni, hogy az USA lakosságának kb. 40%-a megmarad, a riválisok viszont eltünnek. És akkor mindent újra lehet kezdeni, de úgy hogy nincsenek ellenfelek. Kennedyt ez a gondolat sokkolta. Ezért van ma az USA-nak olyan elnöke, akit az ilyen gondolatok nem sokkolnak. Biden mint elnök csak nekünk tünik nevetségesnek, de a CIA tudja, hogy miért öt tették meg elnöknek.
Palatin
2024. szeptember 11. 13:10
Die korrupte, inkompetente, bussy-bussy von der Leyen, - die EU Korruptionspräsidentin -, hätte auf keinen Fall neugewählt werden dürfen. Sie hat schon Europa immens viel geschadet. Weber und von der Leyen muss raus! Sie müssen von der EU-Führung hinausgeworfen werden, damit im Európa endlich was sinvolles tun kann. Die EU will Ungarn aushungern lassen und total ruinieren, weil Orbán Frieden will in Ukraine Was für eine Union ist das? Nicht einmal das Sowjetimperium war einem Mitgliedsstaat gegenüber so feindlich eingestellt, wie sich die EU gegenüber Ungarn verhält. Obwohl Ungarn im Zweiten Weltkrieg gegen die Sowjets kämpfte, sie also echte Feinde waren. Die EU hingegen soll ein „freundschaftliches“ Bündnis europäischer Länder sein. Das ist eine gigantische Lüge. Die EU entwickelt sich zu einem repressiven Imperium, die allen im Vertrag festgelegten Zielen zuwiderläuft und diese offen ablehnt. Ihr Zusammenbruch ist daher unvermeidlich. Von der Leyen wird die EU zerstören.
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. szeptember 11. 13:03
Egyedül azért említi, hogy ezzel is magát fényezze, mert azt mondta, hogy szükségük van arra, hogy Trump legyen újra az elnök. Pedig nincs. Ahogy őrá sem. Együtt mennek a lecsóba a két bohóc. 🤡🤡 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!