Olaf Scholznak valaki vihetett egy kávét

2024. szeptember 18. 07:15

Egyre szigorúbb intézkedésekről hallani a migrációval kapcsolatban a hosszú kések éjszakái után.

2024. szeptember 18. 07:15
null
Hegyi Zoltán
Magyar Nemzet

Nyitókép: KAY NIETFELD / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

„Ez nem technológiaellenesség, iskolás korukban is elveszik az időt a személyes kapcsolatoktól, a közösségi programoktól, a fizikai aktivitástól, pedig ezekre szükség van az agy fejlődéséhez, az idegsejtek közötti megfelelő kapcsolatok, szinapszisok kialakulásához. A gyerek tudatosításáról és tudatos internethasználatáról beszélni jövedelmező marketingduma. Egy gyerek nem képes tudatos döntésekre, nem rendelkezik egy felnőtt kifejlett agyának védelmi mechanizmusaival, racionális döntési képességével és önkontrollal sem. A kutatásokból az derül ki, hogy a telefon használatának gyakorisága és időtartama alapozza meg a függőség, a túlhasználat kialakulását. Bizonyos agyi funkciók vagy késve fejlődnek ki, vagy használat hiányában az agyunk egyszerűen megszünteti, lemetszi az ilyen idegkapcsolatokat. A big tech cégek eközben a védekezésre képtelen fiatalok figyelmének elvonásával dollártrilliárdos bevételre tesznek szert.

Nos, így megy ez. Magam meg úgy vagyok a családbiztonsági szakértővel, mint az áldott emlékezetű Dalnoki Jenő bácsi Vépi Péter hátvéddel annak idején. Tizenegy Pöltl Ákossal megnyerném a bajnokságot. Mindeközben Olaf Scholz német kancellárnak valaki vihetett egy kávét, ébredezni látszanak az önvédelmi reflexei. Egyre szigorúbb intézkedésekről hallani a migrációval kapcsolatban a hosszú kések éjszakái után.

Isten hozta a klubban, persze. De még szebb lenne, ha az újabb bódhiszatva nem a szavazatvesztések miatt kezdene észhez térni, hanem csak úgy magától, a maradék józan ész nevében.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. szeptember 18. 11:52
MÁR KÉSÖ KOMÁM A MIGRIK MEGÖLNEK TITEKET EGYENKÉNT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KÉSSEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
herden100
2024. szeptember 18. 09:02
www.szantobrigitta.hu/index.php/blog/675-azert-a-viz-az-ur Telihold van. www.szantobrigitta.hu/index.php/blog/676-az-isteni-jelenlet-teliholdja hwww.szantobrigitta.hu/index.php/blog/673-egy-nagy-es-hosszu-utazas-vegehez-erkezunk Csak Szívvel érdemes. Ki kell nyíljon a Szívcsakrám. Lásd: napfenyes.hu/cikkek - A szív csakra feléllesztése. Persze: Mi Atyánk-Anyánk, AKI a Mennyekben VAGY, Szenteltessék meg a TE neved; Jöjjön el a TE országod; Legyen meg a TE akaratod, Amint a Mennyben, úgy a Földön is. Mindennapi Kenyerünket kérlek add meg nekünk ma; és bocsásd meg a vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek; és ne engedj minket a kís-értésbe, és szabadíts meg a gonosztól! Ámen. istenanya.hu napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/pio-atya-elete-es-tanitasai napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/interju-terez-anyaval-1973-januar-15 napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szellemi-unnepek/husvet-miszteriuma
mi-egy-nagy-vibralo-tojast-hasznalunk-2
2024. szeptember 18. 08:53
Ja, felebredtek. Belattak, hogy ennyire nyiltan nem lehet szembemenni a nemet nep erdekeivel. Mar ha nem szeretnek, hogy el legyenek kuldve a picsaba. Az AfD felfejlodese rajuk ijesztett. most kicsit visszavesznek es alattomosabban folytatjak. Nemetorszag elveszett.
rizseslecso07
2024. szeptember 18. 08:00
Nem biztos, hogy be kell dőlni ennek. Semmivel se akar kevésbé aláfeküdni a főnökeinek mint 3 héttel ezelött. Csak megint elkábítja a plebszet, aztán meg nem változik semmi. A politikusoknak csak a módszereik változnak, a jellemük nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!