Mióta Starmer a miniszterelnök, már tízezer illegális migráns érkezett hajóval Angliába

2024. szeptember 19. 14:38

A Munkáspárt uralma alatt is folytatódik a tömeges bevándorlás.

2024. szeptember 19. 14:38
null

Nyitókép: Migránsok partra szállnak Angliában 2022-ben/ Ben Stansall / AFP/ 

A brit politikusok évek óta ígérgetik, hogy néhány tízezerre csökkentik a legális bevándorlást. Sir Keir Starmer első 75 napja alatt csak hajóval több, mint tízezer illegális migráns szállt partra Angliában – számolt be a European Conservative. 

Ez azt jelenti, hogy minden egyes nap 135 migráns érkezik a La Manche csatornán.

Amikor Starmer júliusban hivatalba lépett, rögtön elvetette az előző tory kormány „Ruanda-tervét” – amely azzal akarta leállítani a hajókat, hogy a migránsokat az afrikai országba küldte volna -, és azt mondta, hogy ehelyett az embercsempész bandák „szétverésére” fog összpontosítani.

A 10 ezer illegális bevándorló gyors érkezésére reagálva a Migration Watch elnöke, Alp Mehmet azt mondta, hogy bár a „bandák szétverése” lehet, hogy fülbemászó választási szlogen volt, de „soha nem fog működni, és nem fogja elriasztani az embercsempészeket.”

A helyzet olyan válságos, hogy Starmer a konzervatív olasz kormánytól kér tanácsot, miként kezelje a hajókat. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000087
2024. szeptember 19. 17:42
🍓 ️ ­­É­­r­t­­­é­­k­­e­l­d­­­ ­­a­ ­s­z­­­e­x­i­­ ­­p­­­u­­­n­­c­­i­­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
templar62
2024. szeptember 19. 17:31
Nyoma se maradjon a zsarnoki birodalomnak . Hajrá behatolók !
2024. szeptember 19. 17:24 Szerkesztve
Tényleg azt hitték a brit választók hogy ha egy nevében 'munkás'-párti seggfejre szavaznak (akit persze az ottani mainstream mosléksajtó ezerrel támogat) akkor ez a demagóg, utópista társaság meg fogja oldani a problémáikat? Ezek még a bőven leszerepelt konzervatívoknál is lényegesen gyengébbek lesznek, mert az ideológiai baromságaik leszűkítik a mozgásterüket. Ahogy most állnak a dolgok a gazdag, egykori gyarmatosító országok sorra dőlnek bele a saját kardjukba.
Reszelő Aladár
2024. szeptember 19. 17:12
Persze majd pont leállítja a projektet. Elég meló volt a dolgozó bevándorlókat elzavarni, az volt velük a baj, hogy dolgoztak. Most legalább dologtalanok jönnek. Azokra van szükség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!