„Miattuk hal majd ki az európai faj” – váratlan helyről kapott nagy pofont az LMBTQ-közösség

2024. szeptember 30. 11:55

„Miközben az egyenlőségre törekszünk, meg kell különböztetnünk az ő elveiket a miénktől” – húzta alá egy muszlim nőkről szóló konferencián Mahathir Mohamad.

2024. szeptember 30. 11:55

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

A malajziai muszlim nők szerepéről szóló konferencián mondott beszédében Mahathir Mohamad, az ország egykori miniszterelnöke. A volt kormányfő arra hívta fel a hallgatóság figyelmét, hogy ha erkölcsökről van szó, „óvatosnak kell lenniük, ha netán az európaiakat akarnák utánozni” – írta a malaysiakini.com cikke nyomán a Humenonline.

Mohamad továbbá úgy fogalmazott, „ma azt látjuk, hogy Európában a férfiak és a nők azonos nemű házasságot köthetnek. Halljuk, hogy ott létezik az LMBTQ, az a közösség, amely most már élhet az egyenlőség ezen formájával, ahol egy férfi egy másik férfival, míg egy nő egy másik nővel lehet együtt.”

Majd azzal folytatta, „remélem, hogy továbbra is ezt fogják tenni, mert 

az LMBTQ-életforma gyakorlásával nem tudnak majd gyermeket vállalni, és végül kihal a fajuk”.

„Ezért kell óvatosnak lennünk. Miközben az egyenlőségre törekszünk, meg kell különböztetnünk az ő elveiket a miénktől. Kell szabnunk bizonyos határokat, és meg kell őriznünk az erkölcsünket” – fűzte hozzá az egykori maláj kormányfő.

A maláj lap megjegyezte, hogy a hajdani miniszterelnök szavait a helyi közösségi médiában némi értetlenkedés fogadta, mondván, 

2024-ben elég meredek az LMBTQ-közösségtől rettegni. 

Főleg őket okolni a népességfogyásért, miközben az olyan, kifejezetten nem LMBTQ-barát országokban, mint például Kína, Japán vagy Dél-Korea, nagyságrendekkel nagyobb probléma a csökkenő születésszám, mint Európában”.

A malaysiakini.com továbbá idézett egy kommentelőt is, aki azt írta, „lehet, hogy közben Európa kihal, de Dr. M mindannyiunkat túl fog élni”, utalva, hogy a 99 éves politikus épp a napokban ült volánhoz, hogy 154 km/h-s sebességgel száguldozzon egy versenypályán.

 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
FeketeFehér
2024. szeptember 30. 15:33
Ez a "cikk" mondjuk még helykitöltésnek is a nagy semm. Ugyan kit érdekel, hogy egy vénségesen vén maláj akárkinek mi a véleménye európáról?
2024. szeptember 30. 14:04 Szerkesztve
Igen, létezik nő és ferfi, meg gyerekek: lányok és fiúk. Nincs buzi ( gyűjtőszó), mert azok korcsok, ocsmány, gusztustalan valamik, nem igazi, értékes emberek! Az itteni, erősen nyomuló cuncik is mind buzik!
google-2
2024. szeptember 30. 13:37
Afrikában kellene elterjeszteni az lmbtqxyz életformát, ott úgyis túl sokan vannak/lesznek.
SzkeptiKUSS
2024. szeptember 30. 13:29
Ne söpörd félre az elhangzottakat. Magvas igazságok hangzottak el. Az európai fehér kihal, ha nem töri meg az abnormalitás erejét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!