Már tűzoltókat is kellett menteni az árvíz miatt (Videó)

2024. szeptember 17. 14:45

Menteni indultak, őket kellett végül menteni.

2024. szeptember 17. 14:45

Nyitókép: X

Csehországban egészen különös akcióra volt szükség azért, hogy kiszabadítsanak egy bajba jutott mentőegységet – derül ki egy X-re feltöltött videóból. A leírás szerint a tűzoltók maguk is a bajbajutottak segítségére siettek a megáradt folyó miatt, de az árhullám végül elsodorta a tűzoltóautójukat is, így végül ők is mentésre szorultak.

A magas és rendkívül erős sodrású vízben még megközelíteni sem lehetett a tűzoltókat, akik ideiglenesen a saját járművük tetején kerestek menedéket. Végül a cseh légierő sietett a segítségükre.

A lengyel gyártású W3 Sokol könnyű helikopter a tűzoltóautó felett lebegve vette fedélzetére a mentésre szoruló mentőket.

 

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000086
2024. szeptember 18. 17:55
🍓 ️ ­É­­r­­t­­é­k­­e­­l­­d­­­ ­­­a­­ ­s­­­z­­­e­­­x­­­i­ ­­­p­­u­n­­c­­­i­­m­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
herden100
2024. szeptember 18. 04:59
www.szantobrigitta.hu/index.php/blog/675-azert-a-viz-az-ur Telihold van. www.szantobrigitta.hu/index.php/blog/676-az-isteni-jelenlet-teliholdja hwww.szantobrigitta.hu/index.php/blog/673-egy-nagy-es-hosszu-utazas-vegehez-erkezunk Csak Szívvel érdemes. Ki kell nyíljon a Szívcsakrám. Lásd: napfenyes.hu/cikkek - A szív csakra feléllesztése. Persze: Mi Atyánk-Anyánk, AKI a Mennyekben VAGY, Szenteltessék meg a TE neved; Jöjjön el a TE országod; Legyen meg a TE akaratod, Amint a Mennyben, úgy a Földön is. Mindennapi Kenyerünket kérlek add meg nekünk ma; és bocsásd meg a vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek; és ne engedj minket a kís-értésbe, és szabadíts meg a gonosztól! Ámen. istenanya.hu napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/pio-atya-elete-es-tanitasai napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/interju-terez-anyaval-1973-januar-15 napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szellemi-unnepek/husvet-miszteriuma
Burdisgarage
2024. szeptember 17. 17:05
Régi dieselnél ha nem szív vizet és ki tud pufogni, fordolaton tartja, hohy ne tudjon a víz dugót képezni a kipuffogóban, akkor nem áll le a motor. Modern szarok elektronikája beázhat, kipuff. alul van nem kéményszerűen felfelé. Volt egy Gaz 66-osunk, pökhendi nyugati tűzoltó autók leelőzt~k, majd elakadtak a szántásban. A gaz eloltotta a tüzet, majd kihúzta az elakadtakat. Ausztriában is úsztak ám a létrás kocsik...
ptrfarkas43
2024. szeptember 17. 16:03
Azt hittem ilyen, csak egy populista országban fordulhat elő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!