Lebukott Brüsszel: uniós pénzen okítják ki a migránsokat, hogyan kerüljék el a kitoloncolást

2024. szeptember 13. 08:33

Fő tanács a migránsoknak: „fedezzék fel és használják ki” saját traumáikat.

2024. szeptember 13. 08:33

Fotó: AFP/JENS SCHLUETER

Szinte teljes egészében az Európai Unió finanszírozza azt a német honlapot, amely abban segít az illegális bevándorlóknak, hogy elkerüljék a kitoloncolást – írta a European Conservative.

A portál emlékeztetett, hogy a német kormány kellemetlen helyzetbe került, amikor ez első hírek napvilágot láttak a portállal kapcsolatban. Német tisztviselők most viszont tisztázták, hogy 

a projekt finanszírozásának 90 százaléka az EU Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alapjából (AMIF) származik.

A Junge Freiheit beszámolója szerint a maradék 10 százalékot a Szövetségi Migrációs és Menekültügyi Hivatal és a Nemzetközi Mentőbizottság közösen biztosította. 

A Handbook Germany (Kézikönyv Németországhoz) oldal többek között olyan témákkal foglalkozik, mint például a Szövetségi Migrációs és Menekültügyi Hivatal (BAMF) elleni kereset benyújtása, valamint a kitoloncolási eljárások elszabotálása.

A Remix News arra is felhívja a figyelmet, hogy az oldal kiadója, az Új Német Médiaművészek (Vereins Neue Deutsche Medienmacher) azt tanácsolja a menedékkérőknek, hogy „fedezzék fel és használják ki” saját „súlyos háborús traumáikat”, amelyek „eddig felderítetlenek maradtak”, hogy Németországban maradhassanak.

A bevándorlás ellenes, jobboldali AfD politikusa Joana Cota szerint sem az EU-nak, sem a német kormánynak nem kellene finanszírozni olyan oldalakat, amelyek a menekültügyi eljárás kijátszására buzdítják a migránsokat. A politikus korábban a Bundestagban tett fel kérdéseket arról, hogy a kiadó érdemes-e az állami támogatásra.

Említésre méltó, hogy a kiadó elnökét Ferda Atamant, aki a Szövetségi Diszkriminációellenes Ügynökség tanácsadó testületének helyettes tagja, 2022-ben a Szövetségi Diszkriminációellenes Ügynökség vezetőjének jelölték. A European Conservative felidézte, hogy a kiadó a migráció mellett a genderideológiának is szorgos támogatója.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2024. szeptember 15. 11:41
A Remix News arra is felhívja a figyelmet, hogy az oldal kiadója, az Új Német Médiaművészek (Vereins Neue Deutsche Medienmacher) azt tanácsolja a menedékkérőknek, hogy „fedezzék fel és használják ki” saját „súlyos háborús traumáikat”, amelyek „eddig felderítetlenek maradtak”, hogy Németországban maradhassanak." "Az új német családmodell: egy Ahmed, KÉT feleség, HAT gyerek, akik mind segélyből élnek...Ahmad dolgozhatna is akár, mivel hivatalosan munkát kellene keresnie. Azonban saját elmondása szerint analfabéta, tehát teljesen írástudatlan és minden szakképzettség nélküli férfi, így inkább otthon marad a családjával... Amikor megkérdezték a német tévések, hogy mennyi segélyt kapnak kézhez, erre Ahmed nagyvonalúan azt mondta, hogy ő azt nem tudja pontosan, mivel nem foglalkozik ilyen kérdésekkel. " Ő csak azt tudja, hogy a bankszámlájára utalja a pénzt a német állam."
Robert69
2024. szeptember 13. 11:35
A német 'független' sajtóban már el is indult az 'érzékenyítés'. " Kényszersorozás fenyegeti a Szíriába visszatoloncoltakat!", szemétládák.
makapaka2
2024. szeptember 13. 11:30
Úgy tűnik, hogy még nem elég nekik a megkéseltek száma.
5m007h 0p3ra70r
2024. szeptember 13. 11:20
»hogy „fedezzék fel és használják ki” saját „súlyos háborús traumáikat”« És érveljenek vele a bíróságon a késelés után. Akkor nem börtönbe zárják őket, hanem Brinkmann profeszzorhoz a Schwarzwaldklinik valamelyik osztályára. Ot kétágyasban tévézgetnek, miközben jó kis assamot szürcsölnek. Napi 5x lehet imádkozni és van halal kaja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!