Kiábrándultak a németek: a többség már elutasítja a Merkel-féle migrációs politikát

2024. szeptember 22. 09:26

Itt egy új felmérés!

2024. szeptember 22. 09:26
null

Nyitókép: Jean-Philippe KSIAZEK / AFP

Kilenc évvel ezelőtt még a németek 40 százaléka támogatta a döntést az ország határainak megnyitásáról a menekültek előtt, az évek során azonban a közvélemény jelentősen megváltozott.

Az Insa friss felmérése szerint 

a német lakosság 71 százaléka ma már negatívan értékeli Angela Merkel volt kancellár 2015-ös menekültpolitikáját

 – számolt be a The European Conservative.

Ezt is ajánljuk a témában

Hermann Binkert, az Insa ügyvezető igazgatója szerint ma már csak a válaszadók 23 százaléka tartja pozitívnak Merkel menekültpolitikáját.

További adalék, hogy a felmérés szerint a válaszadók 18 százaléka közölte, akárcsak 2015-ben, ma is kiáll a nyitott határok mellett, ugyanakkor 28 százalékuk akkor pozitívan értékelte a határnyitást, mára azonban elutasítja. Csak 5 százalék mondta azt, hogy korábban ellenezte a döntést, és ma már pozitívan látja. A válaszadók 6 százaléka nem nyilatkozott a kérdésről.

Ezt is ajánljuk a témában

Az INSA-Consulere, amely 2009-ben alakult, a német közvéleménykutatás egyik legismertebb intézménye. Heti rendszerességgel készít felméréseket, amelyeket a Bild-Zeitung, a Bild am Sonntag és a bild.de is publikál. 

Ez a felmérés ismét rávilágít arra, hogy a menekültkérdés Németországban továbbra is megosztja a társadalmat, és a politika jövőjét is befolyásolhatja.

 

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000087
2024. szeptember 22. 11:31
🍓 ️ ­É­­r­­­t­­é­k­­e­­­l­d­­­ ­­a­­ ­­s­­z­e­x­i­­­ ­­­p­­u­­­n­­­c­­­i­­­m­­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
bagira004
2024. szeptember 22. 11:30
auditorium 2024. szeptember 22. 11:19 Amit leírtál elhiszed , csak a meséd nem mindenki hiszi el . Merkel hogyan tölthetett be vallási missziót mikor a keleti blokkban a vallást üldözték, fedő szervezet alatt ki be járt . Kommunisták gyerekeiket titokban kereszteltették meg .
herceg-3
2024. szeptember 22. 11:28
Csak nem elfogyott a plüssmaci? Esetleg tönkre ment a gyártója...?
counter-revolution
2024. szeptember 22. 11:21
"🇩🇪 🇺🇦 A volt német birodalmi/nyelvterületen "dolgozó" prostituáltak 50%-a ukrán lányka (40% román/moldáv mellett) a helyi bordélyokat ellenőrző hatóság jelentése alapján. Mindez úgy, hogy a háború előtt a számuk még a nullához közelített. Az adat megbízható, hiszen az örömtanyák nyitása a német birodalom utódállamaiban legális. Zelenszkijék ezt is "sikeresen" megvalósították: ukrán férfiak a "húsdarálóban", nők a "húspiacon". Jobbnál jobb karrierlehetőségek..." (Gerilla) eadaily.com/en/news/2024/09/13/my-stud-das-ist-fantastisch-50-of-prostitutes-in-brothels-in-germany-are-ukrainian
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!