„Jenki, menj haza!” – amerikai katonákra támadott a feldühödött tömeg Izmirben (videó)

2024. szeptember 03. 12:30

Az egyikük fejére megpróbáltak hátulról zacskót húzni.

2024. szeptember 03. 12:30
null

Kisebb tömeg támadott meg két amerikai tengerészgyalogost Izmirben, a kikötő közelében. Az amerikaiak egysége a USS Wasp kétéltű rohamhajón szolgál, a hadihajó a közel-keleti feszültség miatt megnövelt amerikai haditengerészeti jelenlét részeként érékezett a térségbe, a hét elején kötött ki a török nagyvárosban.

Az esetről felvételek is készültek, amelyen a háttérből sikoltó hangszóró hangján kívül látni is lehet a támadókat. Az egyik amerikai katonai segítségért kiáltott, társának azonban hátulról zacskót tesznek a fejére, a tömeg pedig az skandálja, hogy „Jenki, menj haza!” –

Végül a török rendőrség közbelépése oldotta meg a helyzetet, a katonák épségben tértek vissza az egységükhöz. Tizenöt gyanúsítottat vettek őrizetbe.

(via CNN)

 

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lefty67
2024. szeptember 03. 20:46
Erdogan nagyon ügyes kettős játékot játszik, sok ügyben, több nagyhatalommal, és valahogy mindig jól jön ki belőle!
bubi55
2024. szeptember 03. 19:26
Már hány ezer amerikai katona telepítettek É. romániától a Istambulig+Bulgáriában az elmúlt 1 1/2 évben? Angol tengerész gyalogosok a Duna Deltában hányan lettek? Lengyelországban? Húzzák a háborút, de közben lopakodnak, még hogy a NATO nem lép be. Persze, NATO allamok területéről az angol szász csapatok, mert ha összejön ők akarnak mindent vinni...., szart sem kap EU az újra építésből, sebesültek kezelését és a jó ukrán gabonát, élelmiszert....
mandala-3
2024. szeptember 03. 17:54
csakhogy érezzék mennyire "szeretik" őket a világ minden pontján!!
formaegy-2
2024. szeptember 03. 17:35
Pontosan így van! Mocskos amcsik haza! Csak az a baj, hogy itt is a szerencsétlen emberek jártak rosszul a büdös amcsik miatt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!