Gerhard Schröder békekezdeményezést javasol a szövetségi kormánynak

2024. szeptember 03. 10:27

Az egykori német szövetségi kancellár szerint most Franciaországgal együttműködve kell előmozdítani a háború lezárását célzó reális tárgyalásokat.

2024. szeptember 03. 10:27
null
Orbán Balázs
Orbán Balázs
Facebook

Nyitókép: Gregor Fischer  / AFP

„Gerhard Schröder, az egykori német kancellár békekezdeményezést javasol a szövetségi kormánynak.

Az egykori német szövetségi kancellár szerint most Franciaországgal együttműködve kell előmozdítani az Oroszország és Ukrajna közötti háború lezárását célzó reális tárgyalásokat.

Azt javasolja a szövetségi kormánynak, hogy indítson békekezdeményezést a szászországi és türingiai választási vereség után, illetve annak fényében, hogy a keletnémet tartományokban különösen kritikusan látják az Ampel Ukrajna-és Oroszország-politikáját.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2024. szeptember 03. 20:05
ördöngös pepecselés! VALÓBAN nem volt még értelmes javaslat a tűzszünetről, az azt követő béketárgyalások megkezdéséről. ZELENSZKIJ ostoba feltételeit ő maga sem vette komolyan. S AMINT írtam, ezt az USA és KÍNA tudná realizálni. IGEN, biztosan kijelenthető, hogy UKRAJNA vesztese lesz a háborúnak, csak az a kérdés, hogy mikor, és mekkora veszteségek árán. MINÉL korábban asztalhoz ültetnék a feleket, Ukrajna vesztesége annál kisebb lenne.
Lajoss
2024. szeptember 03. 18:39
A Gazprom képviselője…🤮🤮🤮
ptrfarkas43
2024. szeptember 03. 18:16
Most usa bábuk irányítják az országot, a gazdi nem engedi.
ördöngös pepecselés
2024. szeptember 03. 15:51
gyaloggos 2024. szeptember 03. 14:14 Putyint meg se próbálta még tárgyalóasztalhoz ültetni a nyugat. Pontosabban 2015ben megtette hogy jól átbassza és jól felfegyverezze Ukrajnát. Utána pedig meg se kérdezte őt senki, hogy mi nem tetszik neki hanem elkezdték eszkalálni a háborút. Első dolguk volt elfogatóparancsot kiadni, hogy nehogy beszélni lehessen vele. Szankciók, fegyverszállítások, zsoldoskatonák, totális háború. A mai helyzet az hogy valakinek kapitulálni kell de Ukrajnának nem engedik meg, Oroszország pedig nem fog, az EU viszont rövidesen kénytelen lesz mert bedől a gazdasága és polgárháborús helyzet fog kialakulni Németországban, Angliában és Franciaországban. Schröder még egy politikus volt aki észleli hogy a bábok hova juttatták Európát de szerintem hiába beszél mert a mai német politika bábjai az internáci gazdáikra hallgatnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!