Foghatja a fejét Putyin, miután megnézte ezt a videót: fájó ponton robbantottak az ukránok Oroszországban

2024. szeptember 21. 09:52

Az Ukrajna határától több száz kilométeren belül lévő orosz lőszerraktárak már nem biztonságosak.

2024. szeptember 21. 09:52

Nyitóképünk illusztráció: Fotó: Handout / Telegram / @oleksiykuleba / AFP

Két héttel ezelőtt számoltunk be róla, hogy ukrán drónok csaptak le egy lőszerraktárra  az oroszországi Voronyezs régióban. Egy névtelenséget kérő ukrán forrás a Reutersnek elmondta, hogy a műveletet az SBU, Ukrajna belbiztonsági szolgálata hajtotta végre.

Ezt is ajánljuk a témában

Most újabb lőszerraktárokra mért csapásról számoltak be háborús bloggerek – írja a VG. Több mint 300 kilométerre a frontvonaltól, az oroszországi Krasznodari terület Tikhoretszkij körzetében robbantottak az ukránok. A dróntámadás „robbanótárgyak” felrobbantását idézte elő egy meg nem nevezett létesítményben – mondta Veniamin Kondratyev orosz regionális kormányzó.

A VG azt írja, a támadások azt mutatják, hogy az Ukrajna határától több száz kilométeren belül lévő orosz lőszerraktárak már nem biztonságosak.

Mutatjuk a kapcsolódó felvételt: 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Welszibard
2024. szeptember 21. 12:32
Ez mind NATO és USA munka. Kém műholdas adatok nélkül Ukrajna sehol se lenne. Igy Provokálja az USA az Orosz Föderációt, amihez Zelenszkijt a "Nép barátja" pénisz zongorista pojácát tatálták strómannak.
Galsó Atya
2024. szeptember 21. 12:13
Puha a Putyi.
EX_Terminator
2024. szeptember 21. 12:06 Szerkesztve
bunker. Az azért valahogy röhejes hogy a legérzékenyebb készleteket hagyják a legvédetlenebbül. Atomsiló nem kell nekik de belesüllyeszteni a földbe aztán rádobni egy jó vastag betonfedőt és földréteget jó ötletnek tűnik. Egy közvetlen csapás elől az sem véd meg, de az ilyen piszkálódás ellen bőven elégséges.
sexykitty-5000087
2024. szeptember 21. 11:54
🍓 ️ ­É­­­r­­t­­­é­­k­­e­­l­­­d­ ­­­a­ ­­­s­z­­e­­x­i­ ­p­u­n­­c­­­i­­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!