Figyelmeztetett a legendás német politikus: még több migráns érkezhet Németországba

2024. szeptember 06. 15:14

Wolfgang Bosbach szerint az is rendkívül fontos, hogy a németek továbbra is figyeljenek az orosz–ukrán háborúra.

2024. szeptember 06. 15:14
11 November 2023, North Rhine-Westphalia, Wuppertal: CDU politician Wolfgang Bosbach observes the demonstration under the slogan "Stop Israel's war of annihilation". 1000 participants were registered.

Nyitókép: Christoph Reichwein / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

A Mandiner szerdán beszámolt róla, hogy a Die Welt főszerkesztője elkezdett aggódni az AfD előretörése miatt. „Németországban még mindig sokan nem fogták fel, hogy komoly problémák vannak. Elég csak belegondolni abba, hogy tovább fog növekedni a migránsok által elkövetett erőszak, ezzel együtt ingatag marad a belső biztonság, sőt már most inog Németország gazdasági szerepe is. A választók vasárnap erre reagáltak, de sokan még mindig nem foglalkoznak az emberek véleményével” – fogalmazott Ulf Poschardt.

A németországi CDU-veterán (Kereszténydemokrata Unió) Wolfgang Bosbach szinte kísérteties módon ugyanezt gondolja a német politikai viszonyokkal kapcsolatban – mutatott rá a Bild a pénteki cikkében.

Azon vagyunk, hogy elveszítsük az ország politikai stabilitását, amely évtizedek óta a felszínen tart bennünket”

– jelentette ki a CDU volt frakcióvezető-helyettese, majd később hozzátette, hogy „az ország gazdasági stabilitásának elvesztése előtt állunk”

Bosbach később az orosz-ukrán háború kapcsán is kifejtette a véleményét.

Ha Putyin katonailag érvényesülni tud Ukrajnában, akkor egészen más bevándorlási adatokkal kell számolnunk”.

Bosbach ezen kijelentése pedig nagyon nagyon hasonlít a Bloomberg fenyegetésére. A hírügynökség publicistája szerint nagyon fontos, hogy Németország és az Egyesült Államok engedélyezze Ukrajna számára az általuk küldött nagy hatótávolságú rakéták bevetését oroszországi célpontok ellen. Marc Champion szerint ugyanis, ha Ukrajna nem használhatja fel ezen fegyvereit, akkor könnyen lehet, hogy a tél közeledtével újabb menekülthullám indul az Európai Unió irányába.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
herden100
2024. szeptember 06. 21:04
m.youtube.com/watch?v=6p83IbLrU50&t=470s&pp=ygUGQmFyYWth pin.it/3knPUCRrV pin.it/1itcQHTim pin.it/128PWGvO0 pin.it/5jWF2j6E9 pin.it/6NYuZ65Bh pin.it/7dUqbIGSl pin.it/6HnOf4Cia pin.it/5JN0WSDtr pin.it/5hxM99ifw
herden100
2024. szeptember 06. 17:28
Abszurd. Schilling Árpi ég Pintér Béla írhatnak egy operát belőle. 🥰🥰🥰
atti64
2024. szeptember 06. 17:00
IDIOTA NÉMETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MEGESZNEK A MIGRIK VACSORÁRA TITEKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Héja
2024. szeptember 06. 16:31
Írástudatlan fekák, pakik,muszlimok igen, ukrajnai háborús menekültek nem. Sajátos gondokodás....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!