Elon Musk nem kertel, kimondta: „A kihaláspártiak az emberiség holokausztját akarják”

2024. szeptember 15. 14:24

A Tesla-vezért ezúttal a Los Angeles Post gyermekvállalást ellenző cikke húzta fel.

2024. szeptember 15. 14:24

Nyitókép: Alain JOCARD / AFP

Elon Musk ismét nem rejtette véka alá a véleményét. 

Az X és a Tesla vezére ezúttal a Los Angeles Times egyik cikkére reagált elég karcosan, amely azzal a címmel jelent meg, hogy

Szinte már szégyenletes, ha gyereket akarunk”.

Erre Musk annyit írt X-oldalán, hogy 

a kihaláspártiak az emberiség holokausztját akarják”.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

 

„Jól van, Taylor! Kapsz tőlem egy gyereket!”

Emlékezetes, hogy az amerikai milliárdos a Kamala Harris demokrata elnökjelölt mellett „hitet tevő” Taylor Swiftnek is beszólt, aki magáról úgy írt, mint „gyermektelen, macskás nő”. 

Musk azt üzente a világsztárnak:

Jól van, Taylor… nyertél… Kapsz tőlem egy gyereket, és az életem árán védelmezem majd a macskáid.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

Dögöljünk meg? Dögöljünk meg!

Állítólag a gyermeket vállalók az önzők, mert erre a világra szülni felelőtlenség, a gyerekek idegesítőek, s úgyis túlnépesedtünk – van ám egy óriási hiba ebben az érvelésben. Veczán Zoltán írása.

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vandor-58
2024. szeptember 16. 04:02
Sajnos igaza van kipusztulásról szól manapság az egész világ, még a végén megkérdőjelezem hogy gonosz földönkivüli lények vették át az uralmat bizonyos országokban, bár én még egy ufót vagy földönkivülit sem láttam még eddig, de azt mondják a haraszt nem véletlenül zörög, bár amíg nincs kézzel fogható bizonyíték addig nincs is mit elhinnem
Házam Hazája
2024. szeptember 15. 21:02
A buzik meg elvárják, hogy valakinek a gyereke gondoskodojon a szennyvíztisztításról, a csapvízről meg hogy alázattal szolgálják ki bármely üzletben?! auwtz2.0.
orokkuruc-2
2024. szeptember 15. 20:37
A Georgia Guidestones is megmondja: 500 millió a Föld vélt normális népessége. Szerintem jellegzetes FED tulajos elkövetés, tehát komolyan gondolják.
simarex
2024. szeptember 15. 19:17
Azok akik nem akarnak utódot miért nem lesznek öngyilkosok hogy ne ronsák itten a levegőt és használni az erőforrásokat , de jön a gender és a fehér ember pedig kihal, kihalsszák.De ezt ba problémát az arabok megoldják, minden ami természet ellenes kiirtják.A fehér miért nem így tesz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!