„Nyertél, Taylor, kapsz tőlem egy gyereket” – Így reagált Elon Musk Taylor Swift politikai állásfoglalására

2024. szeptember 13. 08:42

Musk egyelőre nem részletezte, milyen formában kíván gyereket „adni” az énekesnőnek, de a válasza gyorsan felkapottá vált a közösségi médiában.

2024. szeptember 13. 08:42
null

Nyitókép: ANGELA WEISS / AFP

Elon Musk frappáns megjegyzéssel reagál a közösségi oldalán, miután a népszerű pop énekes, Taylor Swift kijelentette, hogy Kamala Harrisre fog szavazni a november 4-ei elnökválasztáson.

Jól van, Taylor… nyertél… Kapsz tőlem egy gyereket, és az életem árán védelmezem majd a macskáid

– írta posztjában techmilliárdos, ironikusan utalva arra, hogy Swift egy „egy macskás posztban” tette meg a politikai állásfoglalását.

Ezt is ajánljuk a témában

Alaposan felpörögtek az események, miután a popsztár bejelentette, hogy nem Donald Trumpot támogatja az amerikai elnökválasztáson. Swift az Instagramon közzétett posztjában ráadásul még azt is hangsúlyozta, hogy az „okos és tehetséges demokrata jelöltet egy harcosnak tartja”. Az énekesnő szerint az Egyesült Államoknak olyan megfontolt vezetőre van szüksége, mint Harris, nem pedig olyanra mint Trump, akinek a habitusával egyáltalán nem tud azonosulni.

 Ugyanakkor Swift hangsúlyozta, hogy minden választópolgár maga dönti el, kire adja a szavazatát.

Gyermektelen, macskás nők

A bejelentés nem maradt visszhang nélkül. Elon Musk a szintén nagy port kavart fenti bejegyzésében arra a „Childless Cat Lady” (gyerektelen macskás nő) kifejezésre is utalt, amit Swift posztjában használt. Ez a mondat egyébként nem Swift saját kifejezése, hanem Trump alelnökjelöltjének, JD Vance-nek az egykor elhíresült megjegyzése, amellyel a demokratákat – köztük Kamala Harrist – illette.

Musk egyelőre nem részletezte, milyen formában kíván gyereket „adni” az énekesnőnek, de a válasza gyorsan felkapottá vált a közösségi médiában.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Interista
2024. szeptember 13. 18:25
Ostoba, buta liba. Énekeljen, ne politizáljon. Demokraták, libsik embere, persze ,hogy nem Trumpot támogatja. Félti a pénzét. Hajrá, Trump
Nimril
2024. szeptember 13. 15:40
Musk nem dugta ezt a nőt régebben? Mintha úgy rémlene...., de lehet, keverem valamelyik másik picsával. :D Rákeresni meg nem fogok, annyira azért nem érdekel.
atti64
2024. szeptember 13. 15:37
EZ EGY IDIOTA PICSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tapir32
2024. szeptember 13. 14:38
Taylor Swift gyermektelenül, a macskájával képzeli el a jövőjét. Ez az ő jövője, ez az ő szánalmas magánügye. Egyáltalán nem követendő példa! Az eszesebbje szebb jövőt szeretne és Tumpra szavaz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!