Elhasalt a „bezzeg” vasút: Németország közepén már nem a késéssel, hanem az elindulással van gondja a vonatoknak

2024. szeptember 07. 17:21

Frankfurt környékén a helyi és a távolsági vasúti forgalmat is leállították.

2024. szeptember 07. 17:21
A woman stands on the platform and looks at a Deutsche Bahn advertisement.

A nyitókép illusztráció. Fotó: Verena Schmitt-Roschmann / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Technikai hiba okozott tömeges fennakadásokat szombaton Németország középső térségében a vasúti közlekedésben – tudatta a Deutsche Bahn vasúttársaság. A vasúttársaság a honlapján közölte, hogy az érintett térségben egyelőre nem indítanak vonatokat, és „nagy gyorsasággal” dolgoznak a hiba elhárításán.

A vonatközlekedés leállítását „meg nem határozott műszaki hibával” indokolták.

A német ARD műsorszolgáltató hírportálja, a Tagesschau.de korábban azt írta, hogy Frankfurt körzetében nem működik a Deutsche Bahn műholdas rádiókommunikációja. Az ARD riportja szerint Frankfurt környékén a helyi és a távolsági vasúti forgalmat is leállították. A kiesés a frankfurti repülőtérről és a főpályaudvarról az ország más részeibe közlekedő vonatokat is érintette.

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3baljoska61
2024. szeptember 08. 06:58
Magyarország, Keleti pályaudvar, nemzetközi vonat. Már el kellett volna indulnia. A peronon álló kalauztól megkérdezi az egyik utas, hogy miért nincs indulás. A válasz: Mozdony nélkül elég nehéz lenne. Mert az nincs a vonat elején. Végül kerül az is, így fél óra késéssel elindulhat . Viszont a szellemi segédmunkás a német vasútra mutogat...
SABOTAGE
2024. szeptember 08. 04:52 Szerkesztve
Te mocsok mandiner!!! Én magyarországon szeretnék utazni, nem németországban,! Inkább arról kéne írjatok hogy a kastélytolvaj mocsok lázár mit hazudozik össze vissza a vasútról!!!! Arra hivatkozni hogy az elmúlt 30 évben lepusztult a vasút, nem kéne, mert ebből 18-at a mocsok ner volt hatalmon!!! A magyar burzsoázia kiépítése az nagyon jól sikerült a mocsok nernek, akiket a sok megvezetett ember a hatalomban tart!!! Mellesleg tegnap: Német- Magyar 5-0!!!!
Lehigh
2024. szeptember 08. 01:57
Nincsen tokeletes rendszer.
Mócsing
2024. szeptember 07. 20:47
Úgy látom a mindenisszar itt is nagyon megy, csak itt nyugaton, a telexen meg magyarorszagon. Azert sztem nem bánnánk ha német vasút szintjén lenne a máv, na de mind1 .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!