Daniel Freund elérzékenyült: „Húsz órán át buszoztatni migránsokat tortúra”

2024. szeptember 10. 11:57

A magyar kormány javaslatára reagált a német EP-képviselő.

2024. szeptember 10. 11:57
null

Nyitókép: Mandiner-archív

Ahogy korábban megírtuk, Magyarország növelte a tétet a Brüsszellel folytatott migrációs vitában, amikor bemutatta azokat a buszokat, amelyekkel a migránsokat az Európai Unió fővárosába küldheti.

Úgy tűnik, a hírre Daniel Freund is felkapta a fejét, aki egészen elképesztő kommentárt fűzött ehhez az X-oldalán:

Egész biztos vagyok benne hogy ha egy hétköznapi buszon kell ülnie valakinek húsz órán át, az kínzás”.

Legutóbb egyébként Brüsszel polgármestere pánikolt be a magyar terv kapcsán. „Az EU soros elnökségét betöltő magyar kormány nem riad vissza a provokációtól. Felhívom Alexander De Croo figyelmét arra, hogy blokkolja ezeket a buszokat a belga határon. Meddig tűrjük még a provokációkat egy általunk támogatott ország részéről?” – írta Brüsszel polgármestere, aki egyben felszólította a belga kormányfőt, hogy tartóztassa fel a migránsbuszokat.

 

Összesen 233 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
optimiska-2
2024. szeptember 14. 14:04
Okosdani csak azt szeretné, hogy legalább Solingenben szórakozni álljanak meg egy két napra.
csakegyittlako
2024. szeptember 14. 12:28
Mi a baj a buszozással te faszkalap? Ingyen mennek ha, és a több heti gyaloglás után az a 20 óra már semmi. Van még valami baj?
Stingary76
2024. szeptember 14. 12:14
„Húsz órán át buszoztatni migránsokat tortúra” Turista buszok is mennek ennyit te ökör... :D
III. Sándor
2024. szeptember 11. 20:41
Khmm...csak csendben jegyzem meg, hogy abból a cca. 5000 €-ból, amit kicsengetnek az embercsempészeknek, az anyaországból Brüsszelig business class-on utazhatnának, persze, csak ha legálisan érkeznek az EU-ba, mint "menekültek". Ezt vajon tudja ez az agyrágóbogár éheztető Danidióta?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!