Brutális fejlemény a lőporoshordóban: a Hamász kivégzett hat elrabolt izraeli túszt

2024. szeptember 01. 10:05

A Hamász megölte a legismertebb amerikai túszt is Gázában, akinek a szülei felszólaltak a demokrata nemzeti gyűlésen.

2024. szeptember 01. 10:05

Nyitókép: Jack Guez / AFP

A The Jerusalem Post arról ír, hogy 

a túszokat valószínűleg azután ölték meg, hogy Kaid Farhan al-Alkadit a múlt héten kiszabadították az izraeliek. 

Hersh Goldberg-Polin, Eden Yerushalmi, Carmel Gat, Almog Sarusi, Alexander Lobanov és Ori Danino túszok holttestét találták meg a Gázai övezetben – közölte az IDF (Izraeli Védelmi Erők) vasárnap reggel.

Az IDF a túszok holttestét a gázai Rafah városa alatti alagútból hozta ki. 

Valószínűleg nem sokkal azelőtt mészárolta le őket a Hamász, hogy az IDF Rafahban elérte volna őket fizikailag, írják. A holttesteket mindössze egy kilométerre találták meg attól a helytől, ahol a múlt héten az 52 éves rahati Kaid Farhan al-Alkadit találták meg.

Alkadi megtalálása óta az IDF utasítást adott ki, hogy legyenek különösen óvatosak a környéken. Lehetséges, hogy a Hamász ölte meg a hat túszt, tudva, hogy a hadsereg a közelben van, és hogy a túszokat az IDF élve elfoghatja.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 154 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. szeptember 01. 20:04
Helyes! Fogat fogért! Pusztuljon a zsidó!
Akitlosz
2024. szeptember 01. 16:31
"a túszokat az IDF élve elfoghatja." A túszokat nem élve elfogni, hanem élve kiszabadítani szokás. Névtelen, diákmunkás cikk.
llnnhegyi
2024. szeptember 01. 16:13
Palesztinoknak Jordaniaban van a helyük. 1968 Fekete szeptember. Víztől vízig Izrael. Földközi tenger és Jordán folyó között. Örökre!
rockercicc
2024. szeptember 01. 16:06
Ezeknek a mocskos terrorista palesz geci gyökereknek egy morzsányi segélyt sem szabad küldeni! Az összes mocskos terrorista 0-100+ éves korig. Egyedül gumióvszert lehet küldeni, mert szaporodni azt úgy tudnak, mint a patkányok! Ja, és elnézést a patkányoktól, hogy ezekhez a véglényekhez hasonlítottam Őket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!