Bolondnak tartották Ukrajnában az újabb Trump-merénylőt

2024. szeptember 18. 09:12

Ryan Routh kéretlenül jött segíteni Ukrajnába.

2024. szeptember 18. 09:12
null

Fotó: AFPTV / AFP

A Donald Trump elleni újabb merényletkísérlettel gyanúsított Ryan Routh-ról már az elfogása utáni órákban kiderült, hogy Ukrajna-párti aktivista volt, aki a nemzetközi médiának is nyilatkozott, illetve saját felületein is folyamatosan kommunikált az Ukrajnát támogató cselekedeteiről. Routh videókban is feltűnik, például egy Kijev utcáin forgatott, Azov osztag mellett kiálló kampányvideóban.

A BBC most annak járt utána, milyen volt Routh fogadtatása Ukrajnában.

Egy mindenhol jelen lévő faszi volt”

 – jelentette ki a BBC egyik forrása. „Nem mondanám őrültnek, mindent megtett, hogy segítse Ukrajnát, de ez már egészségtelen szintet ért el” – tette hozzá.

Az ukrán hatóságok elhatárolódtak Routh-tól a Trump elleni merényletkísérlet után. Az 58 éves amerikai férfi folyamatosan külföldi harcosokat próbált beszervezni az ukránok támogatására, de nem járt sikerrel. Az Ukrajnai Nemzetközi Légió azt közölte: soha nem szolgált a kötelékükben. Ugyanakkor Routh maga jelentkezett náluk, kéretlen ötleteit is megosztotta velük. 

„Nonszensz” és bolond”

– kommentálta cselekedeteit egy ukrán katona.

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rocktoberi-2
2024. szeptember 18. 18:40
Nem nagyobb bolond mint a Fuckrajnát fegyverrel és pénzzel támogatók.
obi-wankenobi
2024. szeptember 18. 12:59
Bolond. Normális bérgyilkos semmi pénzért nem vállal el globalista felkérést Tramp ellen, mert tudja, hogy nem éli túl ugyan úgy, ahogy Kennedy gyilkosát is lelőtték. Mert a végén még kiderülnek, ki a megbízó.
macskusz-4
2024. szeptember 18. 11:01
Simán elmenne hvg- kommentelőnek.
macskusz-4
2024. szeptember 18. 11:00
A CEU- n tanult?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!