Az ukránok megöltek Oroszországban egy orosz haditudósítót, majd mosolygós emojival üzentek

2024. szeptember 17. 07:46

„Összezúzták” a koponyáját.

2024. szeptember 17. 07:46

Nyitókép: Képernyőmentés

A The Kyiv Independent arról ír, hogy az ukrán katonai hírszerzés (HUR) közölte: 

az oroszországi Belgorod városában megöltek egy orosz haditudósítót,

Alekszandr Korobjovot, mégpedig úgy, hogy „összezúzták” a koponyáját. Orosz hírügynökségek is arról számoltak be, hogy Korobjov súlyosan megsérült egy támadásban.

Az ukrán katonai hírszerzés ezt írta: „A propagandista nemcsak hamis anyagokat készített a háborúról, hanem személyesen is részt vett az Ukrajna elleni súlyos háborús bűncselekmények elkövetésében”.

Ennek ellenére a HUR nem vállalta a felelősséget a támadásért,

 de azért megjegyezték:  „Az ukrán védelmi minisztérium katonai hírszerzése emlékeztet arra, hogy minden háborús bűntettért igazságos megtorlás jár”.

Amikor 

az ukrán lap felkereste a HUR-t, hogy megkérdezzék, ki áll a támadás mögött, csupán egy mosolygós-napszemüveges emojit kaptak

 válaszul.

 

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
AKicsi
2024. szeptember 17. 20:28
Talán végre el kellene takarodni Ukrajnából a mocskos ruszkiknak!
H958
2024. szeptember 17. 17:59
Mocskos fasiszta ukrán teror szervezet!!! ukrajnát VÉGKÉP ELTÖRÖLNI!! A ripacs bohoc aljas zelenszkíjt meg 2m mélyre!!!
Málaga21
2024. szeptember 17. 16:51
Ha az oroszok csinálták volna, már üvöltene vagy 800 ilyen-olyan sorosista libsi újságíró szervezet. De nincs kettős mérce, ááá, dehogy.
Tibi72
2024. szeptember 17. 16:02
A keresztény világban négy Istenhez kiáltó bűn van, melyek lassan kipöckölődnek erkölcsi értékrendünkből. Tehát lassan megyünk vissza az ókori keretek közzé... Istenhez felérő bűnök.: Munkáért járő fizetés ki nem fizetése, "Méltó a munkás, az ő bérére." Elesettek, özvegyek gyerekek sanyargatása. Természetellenes szexuális kapcsolat. Szándékos emberölés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!