Ausztria nem vár tovább: Magyarországgal köt szövetséget, és hoz magával két fontos nemzetet

2024. szeptember 18. 11:48

Az Egyesült Királyság volt munkáspárti miniszterelnöke szerint Európának szembe kell szállnia a „szélsőjobboldali méreggel", mert úgy látja, hogy a kontinensen egyre nagyobb támogatást kap a választóktól.

2024. szeptember 18. 11:48
Everyday life in Vienna

Nyitókép: AFP/Emmanuele Contini

Emmanuel Macron francia elnök behódolt Marine Le Pen bevándorlásellenes programja előtt, a hónap végén várhatóan az ugyancsak migrációellenes FPÖ kormányra kerül Ausztriában, az AfD pedig nagy sikert aratott a kelet-németországi regionális választásokon – sorolja az „Európa a szélsőjobb hatalmában van" című cikkében a The Guardian.

Új, keményjobboldali tengelyt fog bebetonozni Ausztria, Magyarország és Szlovákia, de ami még fontosabb, Olaszország 

– írja Gordon Brown, az Egyesült Királyság volt munkáspárti miniszterelnöke.

A szerző szerint aggasztó, hogy Európában most hét kormány „keményjobboldali”, hozzájuk csatlakozhat Ausztria. A vendégpublicista azt állítja, hogy Európa kísértete nem a kommunizmus, hanem a szélsőjobboldal, valamint hangsúlyozta, szembe kell szállni a „szélsőjobboldali méreggel".

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hangillat
2024. szeptember 18. 15:20
"szembe kell szállni a „szélsőjobboldali méreggel" A balliberális birodalomban, akár az egykori Brit Birodalomban, nem nyugszik le a nap, de ez változóban: a PC, multikulti, gender, L-Q+, woke, a globalista hívás a nyugati kalandparkba megtette a hatását: az eszméleten eszméknek legyen naplemente. A globalizmus miatt nncs szélsőséges balodal, csak széltelen ultraballiberalizmus, ami eszes esztelenek, esztelen eszesek együttes eszmebetegsége. Előbbiek tulajdonában a pénz, a média hatalma. Brown számára nincs saját oldalán bármi említendő veszélyforrás. Nem említi például $oro$ dollár világ-anakondáit. $oro$ trójai falovainak már lovardája van az EU-ban, sőt EU-s támogatásban részesül. A liberalizmus elhagyott elemeit-nemzeti liberalizmusa, a jobberek őrizgetik, ami szélsőségesnek számít. Brown a 'barna emberek- drove' említésekor nem neve miatt színvak, csupán eszmebeteg. Szélek nélküli szélsőséges Brown, aki a bal-jobb síkból kiemelkedve 3D globalista madártávlatból vészmadárkodik.
kata56
2024. szeptember 18. 14:39
Pofa be exminiszterelnok ur. Soporjon a sajat osszeganajozott portajukon.
faladjaamasikat
2024. szeptember 18. 14:34
A szélsőbalos liberálfasiszták, bolsevikok, kommunisták, zöld fasiszták, lapos föld hívő tudomány tagadók nézőpontjából minden normális emberi érték szélsőjobboldali!!!! Le kell őket szarni magasból, illetve szembesíteni kell velük a valóságot!
Uff-uff
2024. szeptember 18. 14:34
Azért mert a néger bűnözőt ölelgető Macron és a Soros kisgyerek a divattervező néger élettársával gondolja a buziságot ráerőltetni a világra, attól még remélem mégsem lesz kötelező buzinak lenni. Mert én a lányokat szeretem és ehhez jogom van...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!