Semmi sem fenyegeti térségünket, Moldova kivételével, mert nincs itt orosz nacionalista cél

2024. szeptember 30. 07:42

A Baltikumban sem nagyon van orosz cél, Budapest meg semmit sem jelent nekik.

2024. szeptember 30. 07:42
null
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

Nyitókép: Brit Védelmi Minisztérium

„Benne van, hogy szerintem mi a fő tényező az ukrajnai háborúban: a két nemzet nacionalizmusa. Véletlenül találtam rá, már el is felejtettem. Semmi sem fenyegeti térségünket, Moldova kivételével, mert nincs itt orosz nacionalista cél. Még a Baltikumban sem nagyon van.

Odessza, Szevasztopol vagy Kijev sokkal többet jelent az orosz nacionalista világban, mint Tallin vagy Riga, Varsó ennél is kevesebbet, Budapest meg semmit sem jelent nekik.

Aki nem tud nacionalista fejjel gondolkodni, az nem érti meg az oroszokat soha, ezért nem fogták sokan Nyugaton mennyire mély az orosz elmében az Ukrajna mánia.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mandala-3
2024. szeptember 30. 09:24
Szegény demkó! Már szinte sajnálom! Fogalma nincs arról,hogy az oroszoknak (még a libsiknek is ) mit jelent az "orosz anyácska" és a "Mamayev Kurgána"!! Ezt tartja ő nacionalizmusnak. Ostoba fax.
recipdoki
2024. szeptember 30. 09:13
Kanmacska nagyonhülye höhöö Na itt szakadt ki belőlem a röhögés. Van ám zavar -katyvasz höhöö..a mandi mindig megtalálja azt a legnagyobb kretént aki a kreténkeltető mandi szoponcait maszturbáltatja Nem vetted be az esti nyugibogyód,szellemi sötét fidióta ,Ugye nem az USA ,nem az eju,nem a NATO,nem az ukránok ,hanem Putler támadt rá Ukrajnára felrúgva az általa is Ukrajna függetlenségét garantált szerződéseket. ha az ukránok nem állnának ellen az orosz agressziónak ,a segítségül küldött fegyverekkel,az oroszok megszállnák kelet európát . ha az ukránok nem állnának ellent az orosz agressziónak a kapott fegyverekkel ,támogatásokkal Putin már Kelet -Európában lenne ,és nem állna meg maz ukrán nép a saját vérei hősi honvédő háborújával,katonái feláldozásával Európai demokráciákat védi . biztos szeretnél egy ruszki századot a nődön,örüljön hamár te fatökű vagy
nempolitizalok-0
2024. szeptember 30. 09:12 Szerkesztve
Jobban tartunk az ukránoktól, románoktól, attól, hogy ezeket az amerikaiak ránk uszítják, mint az oroszoktól.
Kanmacska
2024. szeptember 30. 09:04
Igaza van. Ukrajna teljes egészében Oroszország része volt hosszú ideig. Persze, nem az elvett lengyel részekkel együtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!