2023-ban Bécs lakosságának nagyobbik fele migrációs hátterű volt

2024. szeptember 04. 17:35

Sem Bécs, sem Ausztria nem marad meg annak, ami volt.

2024. szeptember 04. 17:35
Migránsok
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

„Boldog Ausztria? Nézelődik az ember a világhálón, egyik oldal a másikra vezeti. Egyszer csak fölbukkan a mellékelt statisztika (oldalfényképpel közlöm, mert a Statista az ismételt látogatást hajlamos előfizetéshez kötni). Szóval 2023-ban Bécs lakosságának nagyobbik fele, pontosan 50.3 százaléka már migrációs hátterű volt. 

Ez akkor eldőlni látszik. Hogy merre, azt nem tudom, valószínűleg senki nem tudja, de hogy sem Bécs, sem Ausztria nem marad meg annak, ami volt, afelől aligha lehet kétségünk. Újra és újra hadd fogalmazzam meg a nyilvánvalót: a jövő kizárólag azoké, akik megszületnek. Bárhol.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. szeptember 07. 06:51
MEGÉRDEMLIK AZ OSZTRÁKOK SE BASZNI SE GYEREKET SZÜLNI NEM AKARNAK KIHALTOK AZ UTCÁT MEG A MIGRÁNS NEM FOGJA SEPERNI IGY BELEFUFADTOK A SZEMÉTBE DE ELÖTTE KIIRTANAK TITEKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!VISSZA VASFÜGGÖNYT 380V A MIGRIKET MEG IRTANI KELL MINDEN ESZKÖZZEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
alexandrosz-2
2024. szeptember 05. 18:36
A hazai demográfiai folyamatokról hazudozz múoszos bencsik! Arról, hogy 20-25 éven belül cigányországgá züllesztitek a zsidó gyarmatot. De erről sunyin kussoltok zsideszes geci patkanyok!
cinkegolyó
2024. szeptember 05. 17:37
Nálunk meg Budapest lakosságának több mint a fele libernyák, akik az itt élő migráns hátterű lakosokat használták szavazat szerzésre. Hasonló a pálya.
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. szeptember 05. 13:00
Biztosan ettől lett zsinórban többször is a világ legélhetőbb városa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!