Zelenszkij aláírta Ukrajna halálos ítéletét, innen már nincs visszaút – megszólalt Putyin ukrán embere

2024. augusztus 28. 16:00

Viktor Medvedcsuk szerint a kurszki betörés előtt még lett volna lehetőség eljutni a béketárgyalásokig.

2024. augusztus 28. 16:00
null

Nyitókép: Alekszej Nikolszkij/Szputnyik/AFP

Viktor Medvedcsuk Kreml-párti, az állampolgárságától és parlamenti mandátumától megfosztott ukrán ellenzéki politikus, aki Vlagyimir Putyin orosz elnök közeli barátja szerint azzal, hogy az ukránok betörtek a kurszki régióba, Volodimir Zelenszkij ukrán elnök „aláírta Ukrajna halálos ítéletét” – adta hírül a theotherukraine.info.

Ezt is ajánljuk a témában

Úgy véli, hogy a betörés előtt még lett volna lehetőség eljutni a béketárgyalásokig és 

Ukrajna megőrzéséig, akár területi veszteségek árán is, de anélkül, hogy az országot felosszák vagy más államok bekebelezzék”

de szerinte ez ma már nem lehetséges. Viktor Medvedcsuk azt is leírta, hogy Oroszország visszavonta békekezdeményezéseit, és hogy Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese kiemelte, hogy az ukrán hadsereg támadása fontos politikai és jogi következményekkel jár. A Kreml-barát ukrán politikus szerint az ukrán elnök olyan helyzetbe sodorta Ukrajnát, amelyből nincs kiút, és ebben a szituációban az ukrán népet kell megmenteni.

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Ungváry Zsolt

Mandiner

Idézőjel

Vajon ha elég sok ukrán gyűlik össze mondjuk a keleti megyékben, nem jelentik-e be a szétbombázott országuk helyett igényüket erre a békésebb vidékre?

 

Összesen 272 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hernadvolgyi
2024. augusztus 29. 11:39
Lavrov szerint ez nem Ukrajna, hanem a Nyugat (USA és NATO csatlósai) háborúja Oroszország térdre kényszerítése céljából. Ebből következik, ha netán nukleáris háborúvá eszkalálódna a helyzet, nem Ukrajna kapja majd az első csapást, hanem a már beprogramozott nyugati célpontok. Korábban Lavrov azt is említette, hogy az USA téved abban, hogy a két óceán majd kellő védelmet nyújt számára. Az orosz űrtechnika is képes arra, hogy földgolyónk bármely pontjára csapást mérjen.
formaegy-2
2024. augusztus 29. 11:21
Nagyon remélem, hogy az oroszok pöcsölés helyett úgy odab....nak ennek a rühes náci ukrán dögkeselyűknek, hogy már csak a só fog hiányozni, hogy beszórjuk a helyüket!
tintapaca
2024. augusztus 29. 11:18
Tiszta hülye pártot akartam írni.
tintapaca
2024. augusztus 29. 11:18
Ez a hülye tisza párt a fekete interneten még nincs jelen?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!