Vágóhídra hajtható emberekből az oroszoknak nyilván mindig sokkal több lesz, mint Ukrajnának

2024. augusztus 27. 07:31

Baromi nehéz úgy védekezni az agresszor ellen, ha az uralja a légteret.

2024. augusztus 27. 07:31
null
Heindl Péter
Heindl Péter
Facebook

Nyitókép forrása: Heindl Péter Facebook-oldala

Nincs egyetlen orosz katonai légi bázis sem a Nyugat által adott precíziós rakétatüzérség hatótávolságán belül. Baromi nehéz úgy védekezni az agresszor ellen, ha az uralja a légteret. Mégpedig azért uralja, mert az áldozatának fegyverszállítói korlátozzák az agresszor elleni fegyverhasználat lehetőségét.

Így a védekezés legfeljebb óriás emberáldozatok árán lehetséges - átmenetileg. Vágóhídra hajtható emberekből az oroszoknak nyilván mindig sokkal több lesz, mint Ukrajnának.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lefty67
2024. augusztus 27. 19:35
Senki sem mondta a banderistáknak, hogy a medve tökeit rugdossák! Akiknek meg itthon az fáj amit ezért a hoholok kapnak, annak irány a front! Sokkal jobban tartok az agyonfegyverzett, agyonpénzelt, sunyi módon felhergelt, ellenséges ukrán náci államtól, mint a ruszkiktól!
bunko-jobbos
2024. augusztus 27. 18:25
"Baromi nehéz úgy védekezni az agresszor ellen, ha" Gondolom az országunk kétharmadát a szomszédainknak AJÁNDÉKOZÓ országok nálad nem számítanak agresszornak, csak kiegyensúlyozott, tartós békét megalapozó jóeNbereknek. Értem én, hogy az oroszok az agresszorok. Ha az USÁ-ból nézed. Ha meg Oroszországból, akkor meg ők a jók. Nincs abszolút igazság, de trianoni tanulság az van: le kell szarni, hogy más népeknek mi az érdeke. Fosok rá, hogy franciák, britek szerint a ruszkik az agresszorok. Szerintem meg ők, amit Trianonban csináltak velünk. Szerintük meg nem. Így megy ez: mindenki azt hisz, ami neki jó(nak tűnik). Feldughatják a ruszkifóbiájukat a seggükbe. A baj csak az, hogy a magyarok sokan ÉRZELMILEG kötődnek a nyugathoz. Pedig ez olyan, mint a II. vh. végén a kiugrás: csak a saját érdekedet kell nézni. Nálunk egy csomó katonatiszt szerette a németeket. Senkit sem szabad szeretni saját magunkon kívül.
august
2024. augusztus 27. 17:13
Az a legszomorúbb az egészben, minden, a háborúban elveszett élet szempontjából, hogy olyan erőszakspirál indult be a krími híd elleni támadással, "armageddon tábornok figyelmeztetése ellenére, -aminek már senki nem látja a végét Az ukrán iáram és vízhálózat támadása után is azt mondja Zelenszkij, hogy a megfelelő válaszcsapást meg fogják tenni. Ahogy telnek a háborúban eltöltött hetek és hónapok, egyre kevesebb hitele lesz ukrán oldalról annak, hogy de az országot védik? Milyen országot, ami le van rombolva, az emberk nagy része elmenekült, a maradó népesség hadrafogható része halott vagy sebesült, netán egész hátralévő életükre, romokban lesznek a városaik, épített környezetük, közben fogdossák össze a lövészárokba küldhetőket, lassan az unokák unokái is adósságot örökölnek olyan országcsőd állt be, akkor mit is védenek? Mi az ára annak, hogy a háború előtt eldöntötték, hogy a viotás kérdések a harctéren, és ne a tárgyalóasztalnál dőljenek el?
monuskaroly
2024. augusztus 27. 16:46
Erre akkor kellett volna nekik gondolni, amikor feltétel nélkül elhitték amit az USA és az EU ígért és ráuszították az oroszokra ezeket a sötét tudatlan ukránokat. Öltözz ukrán zászlónak mint Ursula, attól jóember leszel, te barom!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!