Trump veszélyesen liberálisnak tartja Walzot

2024. augusztus 07. 09:21

Mióta Kamala Harris megnevezte az alelnökjelöltjét, még inkább beindult a kampány.

2024. augusztus 07. 09:21
null

Nyitókép: CHRISTIAN MONTERROSA / AFP

 

Vezető republikánusok „szélsőbaloldalinak”, „veszélyesen liberálisnak” és „radikálisnak” nevezték Tim Walzot – írja a BBC. Pedig Kamala Harris a „középosztálybeli családokért való harc iránti elkötelezettsége” miatt választotta a minnesotai kormányzót alelnökjelöltjének.

Donald Trump a közösségi médiában azt írta, hogy Walz 

a poklot szabadítja a földre, és megnyitja határainkat a legrosszabb bűnözők előtt.”

 JD Vance, Trump alelnökjelöltje azt mondta, hogy Walz a Demokrata Párt „szélsőbaloldalán” helyezkedik el, és azért választották, mert Ms. Harris maga is „radikális.”

Ezt is ajánljuk a témában

Vance és vezető republikánusok Walz válaszát kritizálták a George Floyd meggyilkolása miatti zavargásokra Minneapolisban 2020-ban, amikor két napot várt, hogy bevesse a Nemzeti Gárdát. Vance szerint Walz „megengedte, hogy a zavargók felgyújtsák Minneapolis városát a 2020-as nyár folyamán”, ezt az állítást Ron DeSantis, Florida kormányzója is megismételte. 

Hátradőlt, és hagyta, hogy Minneapolis városa lángokban álljon”

– mondta DeSantis.

2020-ban Minneapolisban a több éjszakán át tartó zavargások során sok száz milliós dolláros kár keletkezett. A bűnöző Floyd halála országos tüntetéseket váltott ki a rendőri brutalitás ellen. Azonban néhány megmozdulás fosztogatásokká, zavargásokká váltak és gyújtogatásokban csúcsosodtak ki.

Walz egy múlt heti White Dudes for Harris eseményen készült videó miatt is kritikát kapott, amelyben azt mondta, hogy a demokratáknak nem szabad „elhátrálniuk progresszív értékeiktől”

A republikánusok szerint Harris és Walz a történelem legszélsőségesebb párosa.

Prominens republikánusok Walzot gyenge választásnak nevezték, és azt állították, hogy növelni fogja Trump esélyeit a novemberi választásokon.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. augusztus 07. 12:03 Szerkesztve
Ízisz,te Tourette-szindrómás szociopata,miért gondolod hogy hozzád hasonlóan mindenki pénzért írogat?
Csendesgyöngy
2024. augusztus 07. 11:49
Nem hinném, hogy Harrisnak volt ebbe beleszólása. Mindent a deep state intéz! A deep state (szó szerint: mélyállam) olyan hálózatot jelöl, amelyben a kormány, a nemzetbiztonság, a bankrendszer és más gazdasági vállalatok vezető szereplői a demokratikus folyamatoktól és a népakarattól függetlenül ellenőrzik és befolyásolják a mindenkori kormányok döntéshozatalát.
RasPutin
2024. augusztus 07. 09:55
Bajban vagy vén hülye. :))))))))))
soma100
2024. augusztus 07. 09:51
Liberális= veszélyes idióta...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!