A republikánusok szerint veszélyesen liberális a demokraták alelnökjelöltje

2024. augusztus 06. 19:45

Donald Trump stábja szerint Tim Walz az amerikaiak rémálmát testesíti meg.

2024. augusztus 06. 19:45

Nyitókép: Jim WATSON, Chris Kleponis / AFP

 

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Kamala Harris demokrata elnökjelölt kedden Tim Walz minnesotai kormányzót választotta alelnökjelöltjének. A hírre azóta sorra érkeznek a reakciók.

Donald Trump kampánycsapata  veszélyesen liberális szélsőségesnek nevezte Walzot. 

Ezt is ajánljuk a témában

Szerintük a kormányzó politikája Kalifornia szélsőségesen liberális eszméinek terjesztésében merült ki, és Minnesotát is olyanná akarta formálni. 

A Harris-Walz-féle kaliforniai álom minden amerikai rémálma.”

 – írták.

Joe Biden szerint a Harris-Walz páros „a dolgozó emberek és Amerika nagyszerű középosztályának erős hangja lesz, ők lesznek a szabadságjogok és az amerikai demokrácia legerősebb védelmezői.”

***

 

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunfia1
2024. augusztus 06. 21:45
wopeti 2024. augusztus 06. 21:28 • Szerkesztve Minden demokrata veszélyes. Az egész demokrata párt veszélyes Amerikára. Teljesen mindegy ki a jelöltje vagy az alelnöke. A demokrata pártot kell legyőzniük, nem az elnökjelöltjét vagy az alelnökét. Amit ők képviseltek és képviselnek, az Amerika veszte. Abba belepusztul. Ezek csak bábuk, kurvára nem számít ki az elnök. Ahogy most sem, akit ők maguk ítéltek beszámíthatatlannak. Csak a hatalmuk. Ami túlmutat rajtuk. A hazugság birodalmát kell ledönteniük. Ami ellen az egyetlen fegyver az igazság. Ebben mutatott példát Magyarország." Helyesen: Ebben mutat 2026-ban példát Magyarország Magyar Péterrel.
2024. augusztus 06. 21:42 Szerkesztve
Arról szól ez az egész, hogy el tudják-e magyarázni az egyszerű embereknek, hogy miről szól ez az egész és miről is döntenek valójában. Amin nem csak a jelenlegi életük, de a gyerekeik jövője is múlik. Az egész emberiségé. És ha most rosszul döntenek, nincs visszaút.
kunfia1
2024. augusztus 06. 21:42
Ez veszélyes, mert nyerhet... Trumpnál már elfelejtették, hogy majdnem agyhelyen lőtték, és most Kamilla farvizén evez?
2024. augusztus 06. 21:39 Szerkesztve
Nálunk is nagyon szépen nevetnek és táncolnak, csak nem igazak és nem a nemzetet képviselik. Ezt mutattuk meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!