Terrorveszély után: Taylor Swift koncertszervezői már közölték is, hogyan kárpótolják a rajongókat

2024. augusztus 08. 06:40

Nem sokat cicóznak.

2024. augusztus 08. 06:40
null

Nyitókép: JULIEN DE ROSA / AFP

 

Megírtuk: az osztrák hatóságok szerint terrortámadást készült végrehajtani két, 19 éves férfi Taylor Swift ausztriai koncertjén, ami miatt a szervezőknek nem volt más választása, mint törölni a világsztár három, szomszédunkban megtartani tervezett teltházas koncertjét. Az ügyben még az osztrák kancellár is megszólalt.

Ezt is ajánljuk a témában

Taylor Swift koncertszervezői kitesznek magukért

A világsztár koncertjének szervezői azonban kitesznek magukért. Az egyébként teltházasnak ígérkező események lemondása után nem sokkal már azt is közölték, hogyan kárpótolják a terrortámadás miatt a rajongókat.

„Mivel a kormány tisztviselői megerősítették az Ernst Happel Stadionban tervezett terrortámadást, nincs más választásunk, mint mindenki biztonsága érdekében lemondani a három tervezett előadást” – áll a Barracuda Music Instagramon közzétett közleményében, amelyből kiderül: természetesen

minden rajongónak visszatérítik a jegye árát.

A Swift hivatalos honlapján megjelent közlemény szerint a visszatérítéseket ráadásul már „a következő 10 munkanapon belül” feldolgozzák – szúrta ki a Politico.

Mint a brüsszeli lap rámutat: „az Ernst Happel Stadion Ausztria legnagyobb koncerthelyszíne, több mint 50 000 férőhelyes. Bécs volt az utolsó előtti állomása Swift európai turnéjának. Jövő héten a londoni Wembley Stadionban lép fel, mielőtt Kanadába repülne.”

 

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2024. augusztus 09. 12:14
Bécs a legélhetőbb város, viszont a terrorizmus a nagyvárosi lét része nem? Amúgy Karácsony Gergely főpolgármester úr! Milyen lépéseket tettél, hogy a liberális Budapest köztársaság rendezhessen egy ilyen koncertet? Vagy amihez stadion kell az már rósz?
mediaworks-0
2024. augusztus 09. 10:26
Az osztrák ÖBB a vonatjegyek árát is visszatéríti! A MÁV-Start Zrt. ügyfélszolgálatának tájékoztatása szerint, az ÖBB visszatérítési felajánlása ellenére úgy döntött, hogy a náluk vásárolt jegyek árát nem téríti vissza. :-( ... presse-oebb.at/news-oebb-erstatten-die-kosten-fuer-bahntickets-zu-den-taylor-swift-konzerten-in-wien ...
SzaboGeza
2024. augusztus 08. 22:22
Már nem szeretnék cukrászdát nyitni Ausztriában!!!!!!!!!!:)
Nimril
2024. augusztus 08. 20:08
Mi Swift helyett kárpótlásul sexykitty-t kapjuk. Kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk! :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!